Palira vették

2014. december 15. 11:38

A neheze azonban most jön: március végén az életükért küzdő, kapitányt váltó görögök (hacsak nem Détárit nevezik ott ki), majd megyünk a finnekhez és fogadjuk a románokat.

2014. december 15. 11:38
Cséfalvay Attila
Kisalföld

Dárdai azonban szerintem a szívére hallgatott az esze helyett. Már akkor gyanús volt, hogy elkapta a hév, amikor a finn meccs után azt mondta, »meglátjuk, hogyan tovább«, ahelyett, hogy »amit vállaltam, teljesítettem, ideje visszamennem Berlinbe«. Családjából is annak a fiának a szavát hallotta meg, aki szerint maradnia kell (édesapja és másik gyermeke hiába mondta ellenkezőjét). A kapitány sokat veszíthet: a Herthának korábban azt ígérte, csak négy meccsre marad. Most mégis másként gondolja, berlini respektje kárára. De nem csak Németországban van veszítenivalója. Minden tiszteletem ellenére azt mondom: eddig szerencséje is volt. Romániában az első félidőben csak az ellenfélen múlt, feltörli-e velünk a padlót, Feröeren ha az elején Dibusz nem véd nagyot, nem lett volna három pontunk, a finnek meg máig nem értik, hogy kaptak ki tőlünk a Groupamában.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2014. december 15. 17:24
Igen. A szívére hallgatott. A PIROS-FEHÉR-ZÖLD szívére!!! (De te ezt úgy sem érted...)
kuwiq
2014. december 15. 16:37
Mint tudjuk, az mlsz és a hertha között megállapodás született. Miről tetsszik beszélni? Igen, a focihoz szerencse is kell. A német válogatottnak a vb-n többször is szerencséje volt, pl szerencsére a döntőben nem játszott DiMaria. És?? A fociban az a szép, hogy néha a gyengébb csapat is képes sikert elérni, helyesen megválasztott taktikával, fegyelmezett játékosokkal. Minden meccs egy külön csata, a szisztémák között is és szemtől szembe, egyének között is. Régebben ezt úgy fogalmazták meg, hogy a labda gömbölyű. Ez a cikk az elejétől a végéig bromság.
DrPepper
2014. december 15. 15:58
"Ha elején Dibusz nem véd nagyot nem lett volna három pontunk" Ez vicc? Ha 2. perben gólt kaptunk volna, nem elképzelhető, hogy a győzelem megszerzéséig egészen más felfogásban játszunk? Ezt az újságírót a hideg kirázza a gondolatra, hogy a válogatott valami sikerfélét érhet el, és most igyekszik ezt valamiféle dunyi álszakértésbe csomagolva eladni. Az ilyenek miatt olyan a "közeg " amilyen.
Onurisz
2014. december 15. 13:25
Igaza van. Dárdainak nagy szerencséje volt. Nagyon gyenge a jelenlegi magyar éljátékosok színvonala. Nagy bukta is lehet a vége, ahogy megesett az már másokkal is. Hozzáteszem: nem is igazán lenne jó kijutni, mert ezzel a játékosállománnyal ott már egész biztosan leszerepelnénk. Ami Dárdai körül kialakult, az csodavárás, csodák pedig nincsenek. És akkor mi van? Nem mindegy, hogy vállalja vagy nem vállalja? Ha nem vállalta volna, örökre úgy érezné, hogy elszalasztott valamit. Így még egy tisztes eredményt is elérhet, ami gyorsíthatja a további karrierjét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!