A PKP a volt fideszes polgármestert támogatná Veszprémben

2014. december 05. 16:21

Debreczenyi 2013-ban lépett ki a Fideszből, megelégelve a polgári értékrend párton belüli visszaszorulását.

2014. december 05. 16:21
Béndek Péter
1000 A Mi Hazánk

Dr. Béndek Péter, a Polgári Konzervatív Párt (PKP) elnöke és Debreczenyi János, aki 2006 és 2010 között Veszprém fideszes polgármestere volt, a mai veszprémi tárgyalásaikon együttműködésről állapodtak meg, amelynek értelmében a PKP támogatja Debreczenyi szándékát abban, hogy elinduljon Navracsics Tibor megüresedett mandátumáért. A párt olyan jelöltet keresett, aki megalkuvás nélkül tudja képviselni a polgárosodás nyugat-európai mércéknek megfelelő programját, egyértelműen kiáll a szabadság és a társadalmi autonómiák erősítése, a jogállam megerősítése, a rendszerszintű korrupció visszaszorítása, a versenyképes társadalom, és a jó élet lehetőségének minden magyar ember számára való kiterjesztése mellett.

Debreczenyi 2013-ban lépett ki a Fideszből, megelégelve a polgári értékrend párton belüli visszaszorulását.

Béndek Péter és Debreczenyi János a karácsonyi ünnepeket megelőzően véglegesítik a jelölés feltételeit és a jelölt programját. Addig igyekeznek minél több veszprémi választót közvetlenül is megszólítani, hogy kikérjék támogatásukat a jelöléshez.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2014. december 20. 16:43
Én azt nem értem, hogy egy volt polgármester, aki azért mégis csak komoly ember kell legyen, leül a Béndekkel?
berzsian56
2014. december 06. 09:21
Ki az a támogatjuk? Te, a Gyula meg a Tóth Ottó? Péntek pékápó, aki havi fixért,kápéban elnök? A melső lábadon meg tudod számolni hányan vagytok.
tevevanegypupu
2014. december 06. 08:45
Mindegy az, ő lehet a legjobb jelölt, a többi smafu..
néhai Ch.Pilot
2014. december 05. 23:07
"rendszerszintű korrupció" a ballib csőcselék új fétise.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!