A Károly körúti ingatlaneladás miatt távozott a belvárosi jegyző

2014. december 07. 17:17

Juhász Péter háta mögé bújva 2014 őszén drogos maffia próbálta megszerezni a Belvárost. A képviselő, aki ellen az önkormányzat jogi bizottsága hazug és hibás vagyonnyilatkozata miatt eljárást folytat, bosszúból rágalmaz.

2014. december 07. 17:17
Belváros-Lipótváros Önkormányzata
fidesz.hu

„Juhász Péter háta mögé bújva 2014 őszén drogos maffia próbálta megszerezni a Belvárost. Ez nem sikerült, hiszen Juhász Péter csúnyán elvesztette a polgármester választást. A képviselő, aki ellen az önkormányzat jogi bizottsága hazug és hibás vagyonnyilatkozata miatt eljárást folytat, bosszúból rágalmaz. Az elmúlt egy évben szinte minden héten feljelentette az önkormányzatot. Nem igaz, hogy a hatóságok nem folytatták le a szükséges vizsgálatokat, ellenkezőleg: a hatóságok minden ügyben lefolytatták a nyomozást, Juhász Péter eddigi vádjai hamisnak bizonyultak. A Károly körúti ingatlan ügyében is zajlott vizsgálat, ennek eredményeként távozott az önkormányzat akkori jegyzője.

Belváros-Lipótváros Önkormányzata”

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2014. december 08. 10:39
"Juhász Péter háta mögé bújva 2014 őszén drogos maffia próbálta megszerezni a Belvárost. A képviselő, aki ellen az önkormányzat jogi bizottsága hazug és hibás vagyonnyilatkozata miatt eljárást folytat, bosszúból rágalmaz." Ajjjaaaj. Juhász nagyon a lábukra léphetett. Gőzerővel beindult az agymosó gépezet. Abból lehet felismerni, mennyire kényes területet talált meg a Juhász, hogy milyen erővel igyekeznek cáfolni és másra terelni a figyelmet. Tisztára mint a komcsi propaganda.
mustarharmas
2014. december 07. 21:32
A Rogán féle kétes ügyekben a szoci frakció is tövig benne volt. Szerintem itt egy nagypolitikától független tolvajkartell működik Rogán és a szoci Steiner vezetésével. Ügyészségre mindegyikkel.....
incze
2014. december 07. 20:04
:D meg köll pisátatni a zégész belvárost, a zördög ne malszik
Szeretnék tolmácsot kérni!
2014. december 07. 19:12
Várúr! Az a "beüvegezett pár négyzetméter tetőtér" 110,5 négyzetméternyi lakástulajdon volt a 2. kerületben, meg egy vidéki ház. Bagatell...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!