A 444 válasza a Hír Tv kérdéseire

2014. december 13. 08:28

Az kérdezték tőlünk, hogy drogozunk-e.

2014. december 13. 08:28
444
444

Lehet, hogy a következő mondataink tovagyűrűző hullámokat fognak kelteni, de az a helyzet, hogy az ember különböző életkoraiban nagyon sok dolgot kell, hogy kipróbáljon, mi így éltük az életünk. Sokat segített abban, hogy boldog és teljes életet tudjunk élni. Ez vezetett arra, hogy sok mindent kipróbáljunk, de nem mindent. A mi életünkben van egy ilyen, ma már szinte ballépésnek, gyengeségnek számító dolog, hogy mi soha, semmilyen kábítószert nem próbáltunk ki. És ha már ez eddig így volt, akkor a következő évtizedekben is így marad. Alkoholt fogyasztottunk, voltunk már részegek, dohányoztunk is. Azt is el tudjuk mondani, hogy miért nem próbáltunk ki semmilyen kábítószert. Kilenc évesek lehettünk, amikor láttunk egy NSZK tévéfilmet, ami egy kamaszlányról szólt, aki betépett valamilyen kábítószertől. Ez vizuálisan úgy volt ábrázolva, hogy szédül, émelyeg, és hány. Mi pedig betegesen rettegünk a hányástól. Kilenc éves korunkban bennünk az rögzült. Más a póktól fél, más az anakondától, bennünk a hányástól van ilyen félelem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
potyka
2014. december 14. 08:29
Kicsit kreatívak lennének a fiúk, oda mennének és lepisálnák a hírtv épületének a falát! :DDDDDDDD
Sumi
2014. december 13. 17:51
Csak rájuk kell nézni.
tunde04
2014. december 13. 13:31
"Az kérdezték tőlünk, hogy drogozunk-e." nem ezt kérdezték, de ha nektek ez jött le, akkor valóban le kéne tennetek a drogot!
ormányos csillós
2014. december 13. 12:24
Na figyeljetek csak 444-esek! Ehhez mit szóltok?? Újabb szép zsidó szokás: szájjal szívja el a rabbi a körülmetélés során keletkezett vért (újra látható) Forrás: https://kuruc.info/r/6/26091/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!