A Magyar Seggberúgás Napja

2014. november 25. 13:18

Puskás Öcsi annak idején, november 25-én megcsinálta visszahúzóst a Wembley-ben, most meg itt állunk, mint egy lealázott koldus, üres kézzel. Semmink sincs.

2014. november 25. 13:18
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

„Nem tudom feledni, hogy miért kellett tönkretenni az egészet. Mindent. Puskás Öcsi annak idején, november 25-én megcsinálta visszahúzóst a Wembley-ben, most meg itt állunk, mint egy lealázott koldus, üres kézzel. Semmink sincs. Pedig van kormányunk, aki önti a pénzt a fociba. Pedig van már 1-2 stadionunk is. Csak éppen futballistáink nincsenek. Csak éppen sikereink nincsenek. Csak éppen a büszkeségünk tiporták halálra. Ez jut eszembe.

Meg az, hogy ki ezért a felelős. A cocializmus méla-buta nihilje? A rendszerváltás tolvajtempója? Az elmúlt húsz év? Az elmúlt nyóc év? Az elmúlt? Az edzők? A vezetők? Az EMELESZ? Az újságírók? A szurkolók? Én gyerekfocistaként és újságíróként vállalom a magam felelősségét: a 11-est fölé lőttem, újságíróként pedig valamelyest idomultam a szisztémához, amikor megengedőbb voltam, mint kellett volna lennem. Ez az én bűnöm. És a tietek mi, sporttársak? Szólaljon már meg valaki.

És álljon be a sorba egy orbitálisan nagy virtuális seggberúgásért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
indiáner
2014. november 28. 22:35
funny football - the most stupid goal keeper you will ever see in your life http://www.youtube.com/watch?v=OH5InDKaIYY
rajgy
2014. november 26. 01:06
Majd Lösz !!
tango47
2014. november 25. 17:52
Az "aranycsapat" idejében sem a teljes magyar labdarúgás volt zseniális, "csak" volt néhány szupertehetség, akik szerencséjükre egy korosztályhoz tartoztak. Én azóta nem nézem a magyar focit (Mexikó), mióta a tészta étrenddel kezdtek a "szakértők" operálni. De bíztatok mindenkit. Ma már nem is hiányzik!
Ángyán Páván
2014. november 25. 17:27
Puskás Öcsi emberileg is ezerszer különb volt, mint a ma élő generáció, tokkal-vonóval. De más műfajban mondhatnám Makoveczet, Csurkát vagy bárki mást. Más emberi minőség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!