​Ez akkora pofátlanság, hogy leveszem a süvegem

2014. november 19. 11:32

Az V. kerületi önkormányzati szerint a főnök tesóját véletlenül nevezték ki. Igen, igen véletlenül. Véletlenül.

2014. november 19. 11:32
Szily László
Szily László
Cink

„Spirk József, az Index politikai riportere megírta, hogy a Szentgyörgyvölgyi Péter vezett belvárosi önkormányzat zárt ülésen leváltotta a kerületi City tévé fb-elnöki posztjáról Kerényi Imrét - igen, AZT a Kerényi Imrét - és a helyére a polgármester testvérét, Szentgyörgyvölgyi Gábort ültette.

Ez, amellett, hogy morálisan védhetetlen, még törvénytelen is lehet. 

A cikk megjelent az Indexen, az önkormányzat meglátta, hogy kiderült a stikli, mire olyat húzott, hogy még nekem, a nyomtatott lapok gazdasági rovataiban edződött veteránnak is elállt a szavam. Írtak egy közleményt, ami szerint a főnök tesóját véletlenül nevezték ki. Igen, igen véletlenül. 

Véletlenül.

Adminisztrációs hiba történt ugyanis, amit a következő testületi ülésen kijavítanak, és új tagok jelölnek az fb-be. 

Nem viccelek, halál komolyan volt képük ezt írni. Hogy adminisztrációs hiba történt. 

Látom magam előtt, ahogy a kezében tollat szorongatva szunyókáló teremszolga elveszíti az egyensúlyát, megbotlik, közben a karjával egyensúlyt keresve kaszál egyet a levegőben, és olyan szerencsétlenül érkezik le a levezető elnök asztalára, hogy a toll véletlenül »SZENTGYÖRGYVÖLGYI GÁBOR, ANYJA NEVE X.Y« alakú nyomot hagy a papíron. 

Micsoda fatális véletlen!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2014. november 19. 15:47
De miért? A Fidesz-kliensek közössége tagjai nem egymás testvérei mind? Az Apjuk fiai, lányai? Akkor meg nem mindegy?
MZ/X
2014. november 19. 13:47
Te Szily! Ez mind szép és jó, hogy az ilyeneket megírod. Ezért kérnélek juttasd el hozzám azokat a cikkeidet, amelyekben a Klárika 60 millás paksi tanulmányát valamint a Szilvásy tesó kormányzati jósdájának hatékonyságát elemzed! Szeretném összehasonlítani őket a mai cikkeddel. Köszi!
catalina9
2014. november 19. 13:39
sjanos [Hozzászóló kiszűrése] 2014. november 19. 12:20 Na most akkor példakép az USA???" Hát persze! Nem az a szuperdemokrácia, a tolerancia törvényesség /L. Guantanamo/, stb. stb. hazája, a ballibák mintaországa?
heep
2014. november 19. 12:19
Azért ez kurva nagy égés a Fidesznek, az V-ik kerületi önkormányzat vezetésének és a Szentgyörgyvölgyi testvérek édesanyjának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!