A rabló és áldozata

2014. november 28. 10:32

Nem a pénztártagok nemtörődömsége, fukarsága, hanem az Orbán-kormány jogtipró intézkedése hozza nehéz helyzetbe a pénztárakat, mégis rajtuk és tagjaikon akarja megtorolni a helyzetet a kormány.

2014. november 28. 10:32
Bauer Tamás
Galamus

„Orbán el akarja venni a magánnyugdíjpénztárakban maradtak 200 milliárd forintnyi megtakarítását. Csoda lenne, ha éppen ezt nem akarná.

Az emberei arra hivatkoznak, hogy meg kell védeni a magánpénztári tagok nyugdíját. Mert hogy a magánpénztárak tagjainak többsége nem fizet tagdíjat, és félő, hogy így a pénztárak felélik a tagok megtakarítását, vagyis nem lesz miből fizetni a nyugdíjukat, ha majd nyugdíjba mennek. A tiltakozók, köztük az ellenzéki pártok, fel vannak háborodva, és lopással, rablással vádolják a kormányt. Arra is hivatkoznak, mégpedig joggal, hogy a pénztárak vagyona nem csökken, hanem nő, mivel a befektetések hozama jóval meghaladja a működési költségeket, tehát nem fenyeget a vagyon felélése.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2014. november 28. 20:43
Bauer és áldozata..
Brigadéros
2014. november 28. 19:37
Bauer! A náci bűnösök gyerekei, unokái nyilvános előadásokon határolódnak el apjuk, nagyapjuk bűneitől, és kérnek bocsánatot minden érintettől. Te mikor jössz, és hagyod abba végre az ész osztást?!?
Béna Géza
2014. november 28. 18:19
Mit műveltek a bankok a tenyeres talpasokkal miért gondoljátok hogy ez a "manyup" azért van hogy a tenyeres talpasnak jó legyen azért van hogy a kiválasztottaknak jó legyen, a tenyeres talpas meg csináljon forradalmat oda borítanak nekik egy két teherautó fegyvert hogy boldog boldogtalan össze vissza lőhessen lásd "56" micsoda hőstettek te jó ég???????????
Eltünt
2014. november 28. 17:03
Auer 8 évig az mszpvel együtt végig raboltátok az országot ,áldozat meg a magyar nép volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!