Álca

2014. november 12. 09:15

Mintha erősen távolodnánk a Szőcs Géza-i ábrándtól.

2014. november 12. 09:15
A szerk.
Népszabadság

„Az öt városligeti múzeummal (plusz biodóm és cirkusz) kapcsolatos összes releváns kérdést feltettük már. Hogy kell-e ennyi, hogy pont ezek kellenek-e, hogy aki végigjárja a már most is álló három ligeti múzeumot, az tényleg vágyik-e majd még ötre, s hogy van-e erre az egészre pénze az országnak?

Jó, ne mérjünk lélegeztetőgépben. Elég, ha kisiskolások reggelijében számolunk. Nem gondoljuk, hogy a tény, miszerint a jövő évi költségvetésben lényegében nincs pénz e megalomán őrületnek a megalapozására, azt jelezné, hogy a kormány – legalább ebben – elkezdett józanul gondolkodni.

Azt viszont sejtjük: van egy B terv is, amely, könnyen meglehet, valójában az A. Minden más csak a szokásos szivárványszínű, álcázó füstköd.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!