Mi folyik itt Gyöngyöspatán?

2014. október 04. 18:11

Tegnap ellátogattam a világhírű Gyöngyöspatára. Nagy örömben volt részem, mert Juhász Oszkár munkája önmagáért beszél.

2014. október 04. 18:11
Vona Gábor
Facebook

„Tegnap ellátogattam a világhírű Gyöngyöspatára. Nagy örömben volt részem, mert Juhász Oszkár munkája önmagáért beszél. A korábban adósságoktól szenvedő település ma négyszázmilliós nagyságrendű vagyongyarapodással büszkélkedhet, és visszaszerezte régen elvesztett városi rangját. Talán még sokan emlékeznek rá, korábban a Fidesz egyik országgyűlési képviselője megfenyegette Patát, ha jobbikos polgármestert választ, akkor elzárják a pénzcsapokat. Nos, azóta eltelt több év. Gyöngyöspata sorban nyeri a pályázatokat, az érintett képviselő pedig már nincs az Országgyűlésben...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2014. október 05. 11:51
A bizottságban ismét leszavazták a kettős állampolgárságot nyilvánossá tevő törvényjavaslatot. Még a szót is belefojtották Novákba, akkora bűn a posztkomcsik szemében erről beszélni, mert a fél fidesz és maszop alakulat mehetne a süllyesztőbe, ha nyilvánosságra kerülne milyen másik állampolgárságuk van még a magyaron kívül. Gratulálok fidesz szavazók, szavazataitokkal hozzájárultok az ország idegen hatalmak befolyása alá helyezésében.
Eltünt
2014. október 05. 09:24
Érdekes a fajvédő vezetője a Népszabadságnak adott interjut ,megtalálta a baloldali testvér pártját.Na ebből látszik kik küldték a nyakunkra ezt fajvédőt.
pimepime
2014. október 05. 08:35
A vörös- és narancsbolsik görcsös igyekezettel próbálkoznak vakvágányra terelni a fórumot, mert megfekszi a gyomrukat, hogy sikeresek a Jobbik vezette települések. Ez van fiúk! Miért nem vesztek példát róluk?
Eltünt
2014. október 05. 05:05
2014-s választási kampány idején a szocik ballib tanyája volt a mandíner ,mivel a szocik elbuktak helyükbe feljött a jobbik.. Mi is van a testvér pártotokkal?????? Fajvédő-konferencia: elfogták a főszervezőt.A rendőrség pénteken elfogta a Budapestre szervezett és betiltott fajvédő-konferencia egyik szervezőjét, egy amerikai állampolgárt – közölte a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal szombaton az MTI-vel.Ki hívta meg őket ??? jobbik?? a szocik???Kiknek az akciója volt ,majd kiderül ki mennyire ellenzi a lefogást. "A tájékoztatás szerint Richard Bertrand Spencer rendőrségi ellenőrzése során a magyarországi tartózkodásra jogosító okmányait nem tudta felmutatni, így a rendőrség elfogta, majd előállította az idegenrendészeti hatósághoz. Idegenrendészeti őrizetbe vétele mellett a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal folytat eljárást ellene." http://mno.hu/belfold/fajvedo-konferencia-elfogtak-a-foszervezot-1251440
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!