Alcsút gyászban

2014. október 12. 21:37

Ahogyan egy helyitől hallottam: ha nem gyalázzák meg plakátjait, szombaton el sem indul helyretenni a politikai vandálok okozta kárt. És akkor ma is élne.

2014. október 12. 21:37
Veress Jenő
Népszava

„Szomorú vasárnapra virradtak Alcsúton. A mindenéből kiforgatott, a mutyik két lábon járó tiltakozó áldozata, Váradi András elhunyt, mielőtt megmérethette volna magát a tisztesség magyar Bermuda-háromszögében. Persze ilyenkor kész az összeesküvés-elmélet, bár a tragédia nem több, nem kevesebb egy banális közlekedési balesetnél.


Áttételesen mégis a politika okozta e sokat szenvedett ember halálát. Ha nem érzi úgy, hogy tennivalója van a többi kisemmizett érdekében, talán el sem indul a polgármesterségért. Ahogyan egy helyitől hallottam: ha nem gyalázzák meg plakátjait, szombaton el sem indul helyretenni a politikai vandálok okozta kárt. És akkor ma is élne.

Sajnos ez nem így megy! A halál mindenhol ott leselkedik ránk, s akármilyen minőségünkben, akármikor vethet ránk szemet.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. október 13. 12:36
Mi történt?
peninsulavaldes
2014. október 13. 11:00
Legyen bennünk annyi tisztesség, hogy nem használunk fel holtakat, még rejtett formában sem arra, hogy kifejtsük a politikai véleményünket.
kaktuszvirág
2014. október 13. 10:57
Senki nem feszegeti a létra felelősségét.Magától esett le a kocsiról,vagy lefizette a gaz Orbán?
BőröndÖdön
2014. október 13. 10:04
Szörnyű tragédia,nyugodjék békében!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!