Még több térfigyelő kamera kell

2014. október 02. 17:27

Régóta ismerem Schiffer Andrást (az LMP elnöke nagy Vasas-drukker), ő kérte, hogy induljak a székesfehérvári 1-es választókerületben, ahová nemrég költöztem. Nem nagyon volt más választásom.

2014. október 02. 17:27
Thomas Sowunmi
SportGéza

– És miért pont az LMP?

– Régóta ismerem Schiffer Andrást (az LMP elnöke nagy Vasas-drukker), ő kérte, hogy induljak a székesfehérvári 1-es választókerületben, ahová nemrég költöztem. Nem nagyon volt más választásom.

– Mekkora esélye van nyerni?

– Semekkora. Minimális.

– Miért? Kik az ellenfelek?

– Itt, a belvárosban indul a fideszes alpolgármester, Égi Tamás. Ellene nincs esélyem.

– Akkor miért indul?

– Talán van esély arra, hogy a választás után néhány elemet átvegyenek a programomból. Még több térfigyelő kamera kell, mert a rendőr nem tud mindenhol ott lenni, valamint az idősekre kellene több figyelmet fordítani.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. október 02. 19:26
21 éve láttam egy karikatúrát egy német újságban. A képen keresztül kasul utak voltak, telis-tele autókkal. A kép közepén azt mondja az egyik autós az utasának, hogy - Még több útra lenne szükségünk.
yanoo
2014. október 02. 19:20
Szerintem semmi baj nincs a nyilatkozattal és a nyilatkozóval sem.Reálisan méri fel a lehetőségeit.
Tóth József
2014. október 02. 18:58
Nincs azzal semmi baj! Induljon,aki menni akar!
Julismama2
2014. október 02. 18:46
Kabarécsütörtök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!