Kedves Rogán Antal!

2014. október 03. 13:16

Talán én kerestem meg a Storyt azzal, hogy fiatalabbnak néztek a Tóninál, akivel nyolc év után is megvan a kémia?

2014. október 03. 13:16
Szily László
Szily László
Cink

„Rogán Cecíliáról egyébként nem írok sehol semmi alpárit, őt semmilyen szempontból nem minősítem. A posztban nem »egy férfi ír egy nőről«, hanem egy blogger ír egy bulvármagazinról.

Az engem lebunkózó Facebook-bejegyzésed »inkább támadjon engem« és »hagyja békén a feleségemet« kitételei azonban azokban, akik az én írásomat nem olvasták , csak a tiédet, akár azt a képet is kelthetik, mintha itt egy ismert politikus házatársának az intim szféráját sértette volna meg valami köcsög, intimpistáskodó újságíró. Miközben egy olyan magazincikket ismertettem, amit a ti aktív közreműködésetekkel közölt a Story.

Nekem vicces, hogy pont te – a felnőtt élete felét és családi élete teljes egészét a bulvársajtóban élő politikus – próbálkozol ilyen hangulatkeltéssel. Te, aki a Blikkben kérted meg a nőd kezét, ott és a Storyban randevúztál vele, és kis híja volt, hogy nem a karácsonyi dupla lapszámban születtek meg a gyerekeid, hanem a szülőszobán.

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wendriner
2014. október 04. 13:54
Na , a vakok már megint a színekről vitatkoznak.
narmer
2014. október 04. 09:41
Ki nem állhatom Rogán feleségét, mert miatta hagyott ott Rogán egy másik nőt ( Sonnenveld) egy gyerekkel, akiről úgy tesz mintha nem is volna.De.Nem kötelező a Storyt olvasani ezért egy szarházi Szily Idióta Lacika, mert úgy kezeli a dolgot mint egy filozófiai nagydoktorit.Hát nem az, és nem is kell ráuszítani a kommentelőket, mert egy másodpercen belül a béka segge alá kerül a mondnaivaló.
balbako_
2014. október 04. 07:25
És Szily tényleg bunkó.
Valodi
2014. október 03. 19:37
Ezzel a Rogán-féle elmebeteg szarakodással foglalkozunk e helyett: "A nemzetmentés és országépítés vállalkozása a búzatermesztéstől a honvédelemig, az oktatástól a vízgazdálkodásig, csak az egész nép vállalkozásaként életképes.(…) Semmiféle elit: sem a hatalmi, sem a gazdasági, sem az intellektuális elit nem lehet képes ennek az országméretű vállalkozásnak az iniciálására, megszervezésére és hordozására. Nem absztrakt vitákra van szükség, hanem olyan közélet kiformálására, amelyben a nép minden tagja átérezheti, hogy szükség van az ő személyes vállalkozására is."(…) "amíg vetőmagvakból nem válunk önellátóvá, addig a magyar nép bármikor zsarolható az éhínséggel."(…) "Nagy a kísértés a vállalkozások szabadabb lehetőségeinek csoportérdekek szerint való manipulálására. Annak, ha ez a szellem felülkerekedik, gyilkos következményei lesznek: újra létrejön a százezer dőzsölő és tízmillió nyomorgó országa." (Makovecz Imre) Nézzünk körül: ez történt. A Fidesz meg azonos Rogánnal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!