Társaság a Szélsőségekért

2014. október 03. 16:45

Szenvedélyesen kiálltak a fajvédő fasisztoid eszmék hirdetőinek Budapestre tervezett konferenciája mellett.

2014. október 03. 16:45
Megyeri Dávid
MNO

„Végre megvan, miért hívják TASZ-nak az ultraliberális álcivil szervezetet. Mert az, hogy Társaság a Szabadságjogokért volna a teljes nevük, olyan abszurd, mintha egy vegetáriánus klubot Véreshurka vagy Szalonnázó címmel nyitnának.

Amióta szenvedélyesen kiálltak a fajvédő fasisztoid eszmék hirdetőinek Budapestre tervezett konferenciája mellett, kiderült a nagyközönség számára: Társaság a Szélsőségekért lenne az egyedüli pontos öndefiníciójuk. Strasbourgban bátor uniós fellépést, brutális büntetést szorgalmaztak hazájuk ellen, a fajvédőket ellenben védelmezik.

Legalább tiszta beszéd! Még azt sem lehet mondani, hogy nem voltak előjelei ennek a végtelen szerelemnek. Emlékezzünk, milyen felhördülés övezte, amikor a TASZ védelmére kelt a tavaly áprilisban az Élet menetével egy időben és helyen rendezni akart Adj gázt! gusztustalanul provokatív címmel verbuvált motoros felvonulásnak. Jóérzésű emberek nem hittek a fülüknek, amikor a penetráns rendezvényt betiltó kormányt, s főleg a belügyminisztert indulatosan támadta a TASZ a szólás- és gyülekezési szabadságra való átlátszóan hamis hivatkozással.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2014. október 04. 21:57
Ez az okos megyeri talán azt is meg tudja magyarázni, hogy a német állampolgár ujgurt, miért tiltották ki Magyarországról? http://www.origo.hu/itthon/20130625-umit-hamit-ujgur-vezeto-kiutasitasa-magyarorszagrol-ezer-sebbol-verzik.html Aki a vezérnek valamilyen oknál fogva nem tetszik, azt kiutasítják? Milyen jogállam az ilyen? Igen, teljesen jogos, ha orbánt diktátornak nevezik.
Riwen
2014. október 04. 12:58
Fasisztoid? Mintha TGM írását olvasnám az MNO-ban, szánalmas.
Toledo
2014. október 04. 09:48
Megyeri Dávidka! Menjetek ti is TASZ-szal együtt a 3,14-csába!
balbako_
2014. október 04. 07:42
Ezek a norvég csecsen lógó kis hepciáskodó főállású faszkalapok most éppen pártatlanságukat bizonygatják, komolytalan csürhe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!