Kampány helyett

2014. október 10. 10:27

Az mindenesetre biztos, hogy a baloldal tekintélyét ennél jobban romboló kampányt még Ron Werber sem tudott volna megkomponálni.

2014. október 10. 10:27
Katona Mariann
MNO

Hogy a pártokat nyomasztó adósság, a felkészületlenség vagy csupán a valóságtól való totális elszakadás okolható a baloldali kis pártok közötti pozícióharc bohózatba fulladó történéseiért, azt nehéz eldönteni. Az mindenesetre biztos, hogy a baloldal tekintélyét ennél jobban romboló kampányt még Ron Werber sem tudott volna megkomponálni.

A java pedig csak most jön. A választás után megkezdődhet az elmúlt időszak alkuinak sikeressége függvényében a »megújulás«, átrendeződés, újraosztás. Senkinek se legyen kétsége afelől, hogy Gyurcsány Ferenc már rajtra kész. Bármilyen eredmény is szülessen vasárnap, a volt miniszterelnök asztalának fiókjában már ott van az előre megírt beszéd, amely az általa szorgalmazott egyesülés fontosságát támasztja alá. Olyan beszéd, amelyet álmából felriadva is végigmond.

Mi pedig dőljünk hátra, és figyeljük, van-e még ennél is lejjebb.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apáczai
2014. október 10. 20:30
Nem egyéb történt, csak az álbaloldal kinevelte önmaga udódlását. Egy kicsit jobbra sikerült, mint ahogy tervezték. Mindjárt 3-4 garnitúrára való hataloméhsáégtől elvakult kis csirkefogót sikerült felsorakoztatniuk. A hiénakölykök egyéb konc híján egymásnak esnek. De ugrásra készek, és amint egy magaslabdát kapnak, azonnal rávetik magukat. Egyszerre 3-an, négyen. A látszat az, hogy egymást falják fel. De nem. A hiénakölyköknek ezeknek ez csak edzés. Felkészülés a véres leszámolásra, aminek a magyar nemzet lesz, lenne az áldozata.
S0ma
2014. október 10. 18:53
Azért ne legyünk abban biztosak, hogy Roni és Feri nem együtt tervelték ki ezt a nagyszerű "húzást"! Mesterházy és csapata pedig megkapta a kecskét, jó pénzért. Ahogy elnézem, Tóbiás sem az elefántra hajt!
sammy
2014. október 10. 14:28
"még Ron Werber sem tudott volna megkomponálni" Nem kellett ezt megkomponálni. Csak hagyni kellett, hogy önmagukat adják a ballib politikusok. Tőlük ennyi telik. A Kubatov meg nem győzi inni a kávékat.
Locassen
2014. október 10. 14:28
Igazából ha Werber itt lett volna, akkor ez az egész enyhén vicces, de leginkább mindenkinek kínos politikai ámokfutás meg sem történik. Egyszerűen fölemelte volna a mutatóujját, és azt mondta volna: 'Don't, Mister Tobiash... just don't.' Az ő helyére lépett Szigetvári úr, akit ugyan lehet fikázni (kunc:)), de az ő vezényletével sikerült megkomponálni ezt a sírva röhögős kampányszituációt, ahol a saját jelöltjüket a pártjuk fele nem támogatja, az MSZP fele igen, fele nem, plusz Steiner Pál, aki a liberális jelölt érdekében übertrollkodik, és mindeközben Fletó hátradőlve, páholyból figyeli, ahogy az őt eláruló kis samesza, meg a többi kontraszelektált hülyegyerek féregként vonaglik a nyilvánosság kritikus tekintetének tüzében, türelmesen számolgatva a perceket, amelyek lepergése után végre eltaposhatja őket. Olyan ő, mint Szauron; lehet, hogy egyszer legyőzték, de a szelleme megmaradt, várva a pillanatra, amikor árnyékát ismét Középföldére boríthatja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!