Hálátlan szavazólap?

2014. október 03. 16:33

Egyesek úgy gondolják, Bokros Lajos döntésén múlik, hogy mi lesz a szavazólapon. Ez tévedés!

2014. október 03. 16:33
Kajdi József
Modern Magyarország Mozgalom

Főpolgármester-jelöltet hivatalosan bejelenteni és számára a szükséges számú érvényes ajánlásokat összegyűjteni akár egy akár több szervezet jelölésévek szeptember csak 8-ig volt lehetőség. A szavazólapon annak a szervezetnek vagy szervezeteknek a logója jelenhet meg, amelyek neve már ott szerepelt az ajánlást gyűjtő íven is. Bokros Lajos a MoMa jelöltjeként gyűjtötte össze az ajánló aláírásokat. Bármennyire is gáláns volt Falus Ferenc lemondása, és ide kell venni Magyar György nagyon tisztességes és elismerésre méltó visszalépését is, Bokros Lajos neve mellett már csak a MoMa logója jelenhet meg, a törvény mást nem enged. Ha a lemondó jelölt, ki is jelenti, hogy valakinek a javára lép vissza, az nem változtathat a szavazólapon, e lépésének csak politikai hozadéka lehet, hiszen a hívei valószínűleg ezt is mérlegelve fogják a szavazatukat leadni.

Egy törvényellenes, megvalósíthatatlan lépést számon kérni valakin, több mint butaság.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cassi
2014. október 05. 09:47
Tulajdonképpen nem igazságos Bokrost köpönyegforgatással vádolni, mert őt láthatóan nem érdekli, milyen párt színeiben indul, feltéve, hogy megadják neki az engedélyt a rögeszmés neokon programjának végrehajtásához. Ha az Iszlám Állam elszánja magát egy takarékossági csomag elkészítésére, és felkérik Bokrost, jó eséllyel igenlő választ kapnának.
Burmin
2014. október 05. 08:56
Oszt közben meg kiderült, hogy Vizes Ferinek nagyobb a támogatottsága mint Panama Lajoskának. Ti mindnyájan Feri/Frank the Liar köpenyéből bújtatok elő...
puszika
2014. október 04. 15:44
Kajdi Jóska!! Így árultátok el az MDF-et is,már Ibolyka regnálása előtt!!!
balbako_
2014. október 04. 07:40
A bukás is a jelölő párté lesz, mert akik most langyosan mögé álltak tüstént rájönnek, hogy ők nem is jelölték, most látják Bokrost először....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!