Bánó, az idióta

2014. október 09. 11:42

Hogy Osztolykán Ágnes cigány, és ezért kérdezte ezt tőle a Bánó? Az lehetetlen, ugyanis ha így lett volna, akkor az összes baloldali/liberális/normális párt már régen bejelentette volna, hogy nem mennek az ATV közelébe.

2014. október 09. 11:42
Jótündér
Örülünk, Vincent?

A magyar televíziózás egyik üde és illatos mélypontja volt, amikor Bánó András egy cigányok által elkövetett lincselési kísérlet kapcsán a cigány lélektanról faggatta Osztolykán Ágnes LMP-s politikust. Az ember el nem tudja képzelni, hogy miért pont Osztolykán Ágnest választotta Bánó. Osztolykán ugyanis POLITOLÓGUS végzettséggel rendelkezik, a "mob behaviour"-ral viszont a SZOCIÁLPSZICHOLÓGIA nevű tudomány foglalkozik.

Hogy Osztolykán Ágnes cigány, és ezért kérdezte ezt tőle a Bánó? Az lehetetlen, ugyanis ha így lett volna, akkor az összes baloldali/liberális/normális párt már régen bejelentette volna, hogy addig nem mennek az ATV közelébe, amíg ki nem rúgják ezt a rasszista tahót. 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2014. október 10. 11:03
Azért az tetszik, hogy miután megkérdeztem, hogy miért nem lehet leírni, kik és miért akartak legutóbb lincselni, rögtön kitiltottak a Vincentről.
ormányos csillós
2014. október 09. 22:47
Osztolykán már nem is az alapproblémáról mesélt, vagyis hogy az őrjöngő, civilizált emberekkel együtt élni képtelen fajtája, aki még a saját gyerekeivel sem törődik, megint lincselni akart egy vétlen magyart, nem,ezzel nem is Foglalkozik, magát sajnáltatja, fajtáját mosdatja, és a bőrszínére hivatkozik. Pedig a viselkedésük miatt utálják őket mindenhol. A belpesti "isten ajándékai" blogíró értelmiségiek is felfoghatnák már,, mi a valódi probléma, csak épp arról nem esik szó.
Bang Jensen
2014. október 09. 21:57
Ez az a Bánó, aki mivel kiderült, hogy Göncz ellenni tüntetés idején filmszalag vágással hamisítást csinált? Annyira be volt szrav, hogy alig győzte szárítani az izzadtságát.Ez az. Megkérdezte valaki akkor, hogy a zsidó származása körül van-e valami ügy/probléma/? "nű, ez a különbség" - mondta kohn bácsi.
alex44
2014. október 09. 18:53
Azért azt szívesen megtudakolnám a Bánótól, hogy annak idején Olaszliszkán amikor konkrétan a halálba rugdosták a Szögi Lajost, akkor ugyanezeket a kérdéseket miért nem tette fel a Horváth Aladárnak?Azért írom a Horváthot mert akkor azt hiszem az Osztolykán még nem volt sehol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!