A Jobbik tiszta lelkiismerettel és bátran áll az új választás elébe!

2014. október 22. 20:51

A hamisított, formanyomtatvány jellegű „bizonyítékokat” megismerve természetesen hamis vád miatt megtettük a büntetőfeljelentést, ám az ózdiak érdeke most az, hogy a munka minél hamarabb meg tudjon kezdődni a városházán.

2014. október 22. 20:51
Janiczak Dávid
Facebook

„A vereségébe és az ózdi választópolgárok akaratába beletörődni képtelen Fidesz–KDNP korábbi kezdeményezésének helyt adva, az Ítélőtábla döntésének értelmében meg kell ismételni az ózdi polgármester-választást, így még tovább húzódik a jelenlegi bizonytalan helyzet. Újra választási kampány következik ahelyett, hogy végre a városért és az ózdi emberek gondjainak megoldásáért dolgozhatnánk.

De a Jobbik nem futamodik meg, újra felvesszük a kesztyűt. A hamisított, formanyomtatvány jellegű »bizonyítékokat« megismerve természetesen hamis vád miatt megtettük a büntetőfeljelentést, ám az ózdiak érdeke most az, hogy a munka minél hamarabb meg tudjon kezdődni a városházán. Ezért ismét ringbe szállok a polgármesteri címért, és arra kérem az ózdiakat, minél nagyobb számban éljenek választójogukkal, arassunk a tíz nappal ezelőttinél is nagyobb győzelmet!

 Ha már választás, legyen teljesen új választás, válasszunk új képviselőket is! A Jobbik öt képviselője kész lenne visszaadni mandátumát, amennyiben ezt a többi városatya is megteszi annak érdekében, hogy az új fejlemények tükrében a képviselő-testület összetételéről is újra lehetőségük legyen véleményt mondaniuk az ózdiaknak. A sárdobálásba – politikai ellenfeleinkkel ellentétben – továbbra sem fogunk beszállni, a Jobbik kizárólag a város fejlődéséért fog dolgozni, s ebben a szellemben folytatjuk kampányunkat is. Menjünk együtt tovább a tisztesség útján!

 Janiczak Dávid, a Jobbik ózdi polgármesterjelöltje” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2014. október 22. 23:37
Nagyjából egyenlő távolságra állok a Fidesz és a Jobbik között, de most határozottan a Jobbiknak drukkolok.
Burmin
2014. október 22. 21:41
Bosszúból a maszoposok szavazhatnának a fiatal polgármester-jelöltre. Amúgy nem szavaznék a Jobbira( nem is lakom ott) , de most adnék esélyt ebben a városban a fiatalembernek. Hallom jól tud lengyelül tán még befektetőt is tudna hozni, mert egy lengyelül beszélő polgármesternek hírértéke lehet odakint...
S0ma
2014. október 22. 21:02
"Menjünk együtt tovább a tisztesség útján!" --- Ha nyersz, ezt ne felejtsd el, különben a lakosság visszatér a kiindulóponthoz és az MSZP fog végrehajtani ott egy nagy bravúrt! :-))
lilla
2014. október 22. 21:00
Ha jol ertettem tobben irtak ala a jelenleti ivet, mint ahany szavazat volt az urnaban. Ezt "hamisított, formanyomtatvány jellegű bizonyítékoknak" nevezni kicsit sajatos ertelmezes. Ettol fuggetlenul sok sikert...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!