Minden idők legócskább blöffjét szopta be a baloldal

2014. október 02. 17:46

Nevezetesen a választási kampányban hitelt adott egy nyilvános (!) közvélemény-kutatási eredménynek, amelyet ráadásul a Fidesz házi cége végzett, és mint tudjuk, az ilyenek semmi másra nem jók, mint zavarkeltésre.

2014. október 02. 17:46
Havas Jon
Jobbegyenes

Két hete, szeptember 19-én hozta ki a Nézőpont Intézet, hogy Budapesten a baloldal (akkori) közös jelöltjét, Falus Ferencet (11 százalék) még a megszorító király Bokros Lajos is előzi 14 százalékkal. Lett is nagy fejvakargatás a Jókai utcai pártközpontban, remegő kezek tekerték a spanglit a Kazinczy utcai romkocsmákban, ordibáló, fejeket követelő hívások futották át a céges mobil flottákon.

A baloldal becumizta az egyik legősibb trükköt, nevezetesen a választási kampányban hitelt adott egy nyilvános (!) közvélemény-kutatási eredménynek, amelyet ráadásul a Fidesz házi cége végzett, és mint tudjuk, az ilyenek semmi másra nem jók, mint zavarkeltésre, a választók manipulálására, a saját tábor tüzelésére és az ellenfél elbizonytalanítására. Ahhoz nem kell nagy tudomány, hogy valaki kimutassa, Tarlós hajóhosszal vezet, de hogy valaki komolyan elhitte, hogy a közéletből teljesen kipörgött, rossz emlékű, lefosott zakójú Bokros neokon-szadeszos fantompártjával labdába rúghat ezen a meccsen, arra azért csak tetemes mennyiségű kokain rendszeres elfogyasztása adhat magyarázatot. Arról nem is beszélve, hogy az LMP és a Jobbik 7-7 százaléka is erősen alábecsült jóslásnak tűnik, valószínűleg innen lettek elcsippentve azok a százalékok, amelyekkel felhúzták rongylábú bajuszvamzert.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Onurisz
2014. október 03. 10:30
250 fős mintákon 10 százalék körüli és alatti támogatások esetén lehetnek ekkora különbségek. Nem valószínű, hogy ez tudatos megtévesztés volt, az annál valószínűbb, hogy a sok hülyeség után már keresték az indokot Falus visszaléptetésére.
Sigurd
2014. október 03. 09:34
"rossz emlékű, lefosott zakójú, rongylábú bajuszvamzer..." :-))))))) Mekkora Bokros-definició..KIRÁLY !!
Tündér_Lala
2014. október 03. 07:47
Az teljesen nyilvánvaló, hogy Fletó keveri a kártyákat. Az MSZP azonban megérdemli a sorsát. Nulla politikai bátorságot mutattak, amikor nem merték magukat egyedül, önállóan megmérettetni (többször is)és így a vezető szerepüket bizonyítani. Azzal, hogy hagyják magukat manipulálni (semmit nem tanultak) a saját politikai halálukat idézik elő.
trendo
2014. október 03. 07:02
Mindentől függetlenül, egyetlen dolog halálbiztos. Totálkáros agyhalott ebben az országban bárki, aki elhiszi a közvéleménykutatók "méréseit". :) Ezekre egyetlen fillért is áldozni, depláne a sok ingyenélőt busásan megfizetni a közpénzek felelőtlen elherdálása. Azon túl, hogy a kutatások végeredménye gyakorlatilag már abban a pillanatban eldől, mikor megszületik a megrendelés (magyarán: az lesz kihozva győztesként, aki fizeti az "intézetek", "központok" pénzét), már csak azért is komolytalan minden ilyen eredmény, mert: 1., manipulált a módszertan és a kérdezőbiztosi állomány 2., az emberek titkolják valódi véleményüket, tényleges külső kényszer nélkül is hazudoznak, mint a vízfolyás (és utólag teljesen másra emlékeznek:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!