MÁV: adjátok vissza a mocskunkat!

2014. október 08. 13:32

Röhej, de úgy látszik a zuglói civilek és Várnai lettek a mindkét oldali népellenség.

2014. október 08. 13:32
Fabius
Varánusz

Gyerekrajzok? Hülye vagy? Tisztaság és esztétikum legalább egy ideig, mert sokáig nem tart ez sem? Lófaszt! Minden évben lehet, kutya nem szól érte, sőt, de választási évben, kampány idején nem, mert a mocskáért kezd vinnyogni a száj, mikor tarkóján BE állásba pöccintik a nerparaszt gombot.

Kedves bánatos szemű papcsákisták! Igen, ti ott a Pótpapcsák jelölt mögött! Mondjátok csak, tőletek tényleg ennyi telik? Mert azt látjuk, hogy Pajor atya megint a narancsvesszőt hiszi olajágnak, de már megszoktuk, hogy a képes felét nem látni az aktuális fideszes farpofáktól, viszont ez a vissza a mocskot módi új. Rozgonyi nertárs állandóan a rendet hirdeti, ebbe nem tartozik bele az önköltségen elvégzett takarítás és állagmegóvás?

Röhej, de úgy látszik a zuglói civilek és Várnai lettek a mindkét oldali népellenség.

Miután nem fogadták el a TóCsa diktálta forgatókönyv szerinti szerepet, és lepacsizás helyett önálló polgármester és képviselőjelöltekkel indultak minden körzetben, megváltozott a hangnem: az országgyűlési választásoknál még tapasztalható »segíjjémá' - rámszavaztassál« kunyerát felváltotta a mindennapos baszogatás mokeszosra sminkelt guminővel, újrahasznosított Demeter Márta plakáttal meg a suttogó propagandával.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2014. október 08. 18:03
Hát ha ez blog,akkor az Erzsébet híd biztosan gőzmozdony. Az értelem teljes hiánya,meg a trágár trendiség/?/ a jellemzője. És "Counter" nyaloncnak ez még tetszik is. Ez a színvonal a balfékeknél!!!
kaktuszvirág
2014. október 08. 15:49
A törökzsóti elvitte az új élettársát sétálni.Mi a kivetendő ebben?
atila68
2014. október 08. 14:46
Az első bekezdést tudná valaki értelmezni? Szegény Fabius nagyon beszűkült. Pedig jól indult.
tango47
2014. október 08. 14:04
Intézzék el a helyi homokozóban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!