Felfokozott hangulatban

2014. október 13. 15:40

Miért is csodálkoznánk a „futballhuligánok” viselkedésén, amikor a kormány sem szokta visszafogni magát, amikor a magyarokon lehet ütni egyet?

2014. október 13. 15:40
Bálint Eszter
Krónika

„A labdarúgó-szövetségnek nem sikerült tehát szép szóval hatnia az ultrákra, amin valljuk be, nem lepődtünk meg.


Miért is csodálkoznánk a »futballhuligánok« viselkedésén, amikor a kormány sem szokta visszafogni magát, amikor a magyarokon lehet ütni egyet, a magukat hírcsatornának nevező tévéadók okádják az emberek arcába a nap minden órájában, hogy mennyi baj van a magyarokkal, már most elnyomják a Székelyföldön élő románokat, mi lenne itt, ha elérnék a céljukat, és autonómiát kapnának, ráadásul a nyomtatott sajtóban is rendszeresen találkozunk uszítással, provokációval?

Miért lepődnénk meg azon, hogy kifütyülik és átpetárdázzák himnuszunkat, amikor a kormány hadat üzent a kisebbségi jelképeink használatának? 

Pontáék az elmúlt napokban is mindent megtettek azért, hogy ne legyen baráti a hangulat. Orbán Viktor múlt heti kolozsvári látogatása után Dan Şova, a Szociáldemokrata Párt (PSD) szóvivője egyenesen románellenesnek nevezte a magyar miniszterelnököt.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vörös Gyuláné
2014. október 13. 16:31
Nem lehet, hogy 1-2 diszlájkoló félreértette a címet és a magyar kormányra gondolt? Ez a cikk Erdélyben íródott...
Maddox
2014. október 13. 16:14
Az ún. román "államférfiak" most pont leszarják a focit is, meg kollektíve az egész magyar ügyet Orbán Viktorral együtt. Semmiről nem szól a román politizálás már nagyon régóta csak Victor Ponta és Traian Basescu cicaharcáról, pontosabban arról, hogy melyikőjük igaz demokratább úgy, hogy közben egyformán kommunista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!