A dolgos Fidesz

2014. október 06. 22:10

Vajon a Fidesz központi bizottságában pár hónapja országos érvényű döntés született, miszerint „ezentúl – de a választásig föltétlenül – mindent, amit lehet, legalább kétszer adunk át”?

2014. október 06. 22:10
Andrassew Iván
Népszava

„Tény: a várkert bazár többlépcsős átadása után a VII. kerületben a zsinagóga mellett fölállított, a gettóra emlékeztető falat fölavatták, aztán hamar letakarták, merthogy még nincs kész. Vagyis lesz még egy avatás.

Ami igazi talány: hogyan merték erre meghívni a zsidókat és az amerikai ügyvivőt? Az még csak érthető, hogy Vattamány Zsolt Fideszes polgármester kampányeseményén Tarlós István főpolgármester megjelenik. De hogyan került oda Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija, Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete és André Goodfriend, az USA budapesti külképviseletének ideiglenes ügyvivője?

Vajon megmondták nekik, hogy félkész dologról, választási képmutatásról van szó? És kérték, hogy szíveskedjenek segíteni ebben az ártatlan kis választási csalafintaságban?

Azt biztosan nem tették hozzá, hogy azon a környéken sok zsidó lakik - nagyon öregek, egykori gettórabok is, akik nem veszik észre az átverést, és immár boldogan szavaznak a derék Vattamány Zsolt polgármesterre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2014. október 07. 12:47
"„ezentúl – de a választásig föltétlenül – mindent, amit lehet, legalább kétszer adunk át”" Ez a "never ending" átadása ugyanazoknak a dolgoknak tényleg már a bohózat kategóriája. Ennek az előembernek a kínlódása a demenciával meg már szánalmas és unalmas.
Radikalis
2014. október 07. 12:17
"Vajon megmondták nekik, hogy félkész dologról, választási képmutatásról van szó? És kérték, hogy szíveskedjenek segíteni ebben az ártatlan kis választási csalafintaságban?" Igen , mivel az említett urak ennyire elvtelenek. Talán meg is vásárolhatók?
Csigorin
2014. október 07. 09:08
"azon a környéken sok zsidó lakik - nagyon öregek, egykori gettórabok is, akik nem veszik észre az átverést" te Andrassez, lehulyezed a zsidokat? sot, horribile visu, lefideszesezed? Nem lesz ebbol bajod ha visszajonnek a kommunistak?
Rockpapa
2014. október 07. 08:51
Figyelj kefepofa!Igazad van,én nem hívtam volna meg ezt a bandát,én meg sem csináltam volna a 14324-dik holokauszt emlékművet.Hiába udvarol nektek ez a majom Fidesz,beleszartok az arcába,de nemcsak nekik, hanem az egész magyarságnak.Baromi unalmasok vagytok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!