El a kezekkel Sebestyén Balázstól!

2014. szeptember 07. 13:26

Nem értem, miért most, miért csak most, és éppen most történik meg mindez?

2014. szeptember 07. 13:26
Vancat
No emisszió

„Nem értem, miért most, miért csak most, és éppen most történik meg mindez?

Mert ennek nagyon nem most, hanem már nagyon régen kellett volna megtörténnie.

Ezek hosszú ideje komoly cégek reklámarcai, ha úgy tetszik, köztiszteletben álló közszereplők, annak ellenére, hogy mindenki évek óta pontosan tudja, hogy nap mint nap főállásban, sztahanovista szorgalommal gyalázzák az embereket. (...)

Mi pedig – nőjogi, emberi jogi, állatvédő és egyéb civil szervezetekkel együtt – hosszú évek óta tűrjük, toleráljuk vagy éppen lájkokkal, betelefonálásokkal támogatjuk e három köztörvényes moslék működését.

Most pedig, amikor nem csinálnak semmi mást, csak ami a sajátjuk, a napi rutinjuk, és meggyaláznak egy megerőszakolt lányt, akkor meg felháborodunk, perelünk, tüntetünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
potyka
2015. március 12. 19:04
Ez a tahó nálam akkor leszerepelt végleg amikor Egervári elhunyt feleségén viccelt! A kurva anyját az ilyen tetűnek. Igaz a Balázs Show is csak arra ment hogy röhögjön az embereken, ő persze egy fasza gyerek minden hiba nélkül. Nem kis ego-val rendelkezem én sem, de egy ilyen faszfejjel szóba sem állok sohasem. :DDDDDDDD
atila68
2014. szeptember 23. 09:08
Vannak a történelemnek visszataszító karakterei. Néró, II.Lipót, Mengele, Ceaușescu, Bochkor... Persze Szily Hülyécske Laci óta tudjuk, hogy publicistának, médiaszereplőnek felelőssége semmi.
Ellensúly
2014. szeptember 19. 17:44
Egyetértek az írással, valamiért nem tűnik fel senkinek, hogy a média egy jó része emberek megalázásából él nap mint nap. Amúgy a szerző miért kérdezi az első mondatában, hogy nem érti-e, miért csak most és éppen most történik meg mindez?
Apáczai
2014. szeptember 13. 16:44
"El a kezekkel Sebestyén Balázstól!" Az meg ki a bánat? Nem tán az a beintegető rosszarcú pojáca?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!