Nyílt levél Ónody Tamásnak

2014. szeptember 16. 19:47

Kénytelen voltam nyilvánosságra hozni valódi személyazonosságát, csak hogy legyen tiszta, ki írja a temérdek marhaságot a jónevű sajtótermék online felületére.

2014. szeptember 16. 19:47
Stumpf András
Válasz.hu

„Kedves Ónody-Gomperz Tamás!

Nem ismerjük egymást. Csak annyit tudtam Önről a legközelebbi múltig, hogy vagy egy évtizedig vezette a belvárosi SZDSZ-t, Kóka János táskahordozója is volt, meg a szintén dicstelen Horváth Ágnesé, a több-biztosítós modell felkent kisapostolaként tündökölt rövid ideig, a bukta után meg egy Health-Capital Zrt. nevű vállalkozást gründolt szintén az exminiszter Horváth-tal. Van ilyen, semmi extra, különösebben nem keltette fel a figyelmemet a személye, bevallom.

Az Ön feleségével, a Népszabadságnál tüsténtkedő Ónody-Molnár Dórával volt alkalmam vitatkozni egyszer az ATV-ben, s mindez csak azért jut most az eszembe, mert megkérném valamire.

Arra kérném meg ugyanis, hogy vegyen végre példát becses nejéről. Ő ott ült velem szemben, adta az arcát és hangját a véleményéhez, nem is kezdett hülyézni, ahogy én sem őt, kellemesen meg tudtuk vitatni a Sipos-ügyet. Szóval, kedves Ónody Tamás, vállalja ön is arccal, névvel, ha le akar hülyegyerekezni.  Ez így ugyanis, ahogy Ön Gomperz Tamás álnéven ámokfut a hvg.hu-n, gyerekes. Számon kérni lehetetlen, írhat akármit, nem a saját arcát égeti vele.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pető Márton
2021. május 09. 17:15
Gomperz cikkeit olvasva, mindig felmerült bennem a kérdés, hogy ki lehet ez a liberálfasiszta megmondóember, aki ilyen gyűlölettől átitatott cikkeket képes írni. Most meg kiderül, hogy egy SZDSZ-es! Nem lepődtem meg!
Paul Légère
2015. február 06. 15:08
És te ki vagy, bűzösborz?
koronaszepe
2014. november 06. 20:30
Mekkora egy indulatos tufa lettél, Stumpf. Kár érted. Komolyan. üdv, Szepi komád
Mich
2014. október 26. 11:03
Ez az Ónody-Gomperz egy jó példa arra, hogy az állítólag "tisztes" médiában vannak a legnagyobb és legalattomosabb "trollok" (nem a kommentálók között)...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!