Sajtóetika élőben – a Hír TV-s megfutamodásomról

2014. szeptember 14. 13:51

Beérek a HírTv-be, ahol kéztördelve, százszor bocsánatot kérve, közlik, hogy sajnos a műsornak vége. Erre én mosolyogva válaszolom, hogy semmi gond, én kérek elnézést.

2014. szeptember 14. 13:51
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Péntek este, 19.20-ra behívtak az ATV esti adásába, majd nem sokkal később a HírTv-be is. Természetesen mindkét helyen KEHI-ügyben... .S természetesen mindkét meghívást elfogadtam (ma már belátom:hiba volt), mert alapvetően mindenhová elmegyek, ahová hívnak (lehet, hogy ideje felhagyni ezzel a szokásommal). A HírTv-nek jeleztük, hogy előtte a másik csatornán leszek, tehát van egy időbeli rizikója az érkezésemnek.

A két stúdió közötti távolság Kőbánya-Óbuda viszonylat, péntek esti, esős forgalomban. Taxit nem küldenek, tehát a stúdióból ki, beüzemelem a telót, várok a taxira, amelyik aztán áthámozza magát a városon. Beérek a HírTv-be, ahol kéztördelve, százszor bocsánatot kérve, közlik, hogy sajnos a műsornak vége. Erre én mosolyogva válaszolom, hogy semmi gond (még azt sem hánytorgatom van fel, hogy én nem az adófizetők pénzén, költségtérítésre, hanem saját zsebre taxizok, s úgy négyezer forintom alsó hangon bánja a kalandot), van ilyen, én kérek elnézést. Annyi kérésem volt, hogy legalább ne én legyek ezek után a feketeseggű...

Később hallom, hogy a Magyarország élőben c. műsorban az volt a sláger, hogy Schiffer András megfutamodott KEHI-ügyben.Sajtóetika élőben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2014. október 30. 09:39
Schifferkém, "szuper" a tálalás! Valóban, telefonja nincsen? nem kell a csúsztatás!
tóth mária
2014. október 30. 09:39
Nem csalódtam Schifferben, már e kezdet kezdetén éreztem, hogy nem kóser a figura! lassan tetőzik, s akkor jön a vég!
kamasuka
2014. szeptember 24. 11:50
Ezért regeltél, gyökér?
gokiburi
2014. szeptember 23. 15:27
Amíg nem teszik be a mandisok, itt a hirtv Schifferrel készült beszélgetése az esetről: http://mno.hu/?block=mno_video_popup&param=media_id=107959 Mindenki ítélje meg ki hazudott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!