Stefka Istvánnak elévülhetetlen érdemei vannak

2014. szeptember 01. 17:59

Egy szélsőséges balliberális lapból véglegesen jobboldali, a nemzeti érdekeket kommunikáló napilap lett.

2014. szeptember 01. 17:59
Petán Péter
Magyar Hírlap

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő

Széles Gábor, az Echo TV és a Magyar Hírlap tulajdonosa közös megegyezéssel, érdemei elismerése mellett 2014. szeptember 1-től felmentette Stefka Istvánt, az országos napilap főszerkesztőjét. Hat év alatt a Magyar Hírlap jelentős változáson ment át. Egy szélsőséges balliberális lapból véglegesen jobboldali, a nemzeti érdekeket kommunikáló napilap lett. Ebben a folyamatban Stefka Istvánnak elévülhetetlen érdemei vannak. A médiumnak jelentős szerepe volt, hogy a nyolc évig hatalmon lévő szocialista-liberális kormányzás gazdasági visszaéléseit leleplezze. A Magyar Hírlap országos napilapnak továbbra is meg kell felelnie az újabb kihívásoknak, ebbe beletartozik a Magyar Hírlap online fejlesztése, a print és a net szorosabb együttműködése. A tulajdonos a lap vezetésével az eddigi megbízott főszerkesztő-helyettest, Petán Pétert bízza meg, a nyomtatott napilap esetében Nagy Ottó, a magyarhirlap.hu esetében Ugodi Tibor lett a főszerkesztő helyettese.

Stefka István tiszteletbeli főszerkesztőként, tanácsadóként továbbra is meghatározza a Magyar Hírlap stratégiai irányvonalát, amely változatlanul a jobboldal, a nemzeti, a polgári és keresztény értékek egyik legfontosabb orgánuma marad.

Petán Péter
főszerkesztő

(Közlemény.)

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2014. szeptember 16. 22:43
Elévülhetetlennek elévülhetetlenek, csak nem érdemek. Gonosz Manó, a rút vén munkásőr. Minden rendszert egyformán lelkiismeret nélkül szolgált. A nersevik embertípus mintaképe.
Ouroboros
2014. szeptember 16. 22:43
„Egy szélsőséges balliberális lapból véglegesen jobboldali, a nemzeti érdekeket kommunikáló napilap lett.” A retkes kurva anyád volt szélsőséges egyébként, te faszmajszoló kis náci. Egy jó kis lap volt, mielőtt szélsőséges szennylapot csináltatok belőle. Egy minősíthetetlen fost.
Ouroboros
2014. szeptember 16. 22:43
Persze ;)
Ouroboros
2014. szeptember 16. 22:43
Nem tűnt föl, buksi, hogy ez a kis genyó szélsőségesezett, nem én? Mellékelj „»szélsőséges«” (:DDDDDD) írásokat abból az időből, amikor még újság volt a Magyar Hírlap. Hadd röhögjek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!