Növekmény

2014. szeptember 22. 17:57

Ahogy a magyarigazolványt korábban, ezt a magyar állampolgárságot is beárazta az alvilág. Mert – tagadhatatlan – értéke van.

2014. szeptember 22. 17:57
Krebsz János
Maszol.ro

Elmondhatjuk, hogy sikertörténet zajlik, országegyesítés, népességpolitika, hazatalálás. És, ahogy a magyarigazolványt korábban, ezt a magyar állampolgárságot is beárazta az alvilág. Mert – tagadhatatlan – értéke van.

A fentírt két részbe szakadottság pillanatnyilag úgy jellemezhető, hogy vannak a magyarok és a hazaárulók. Ebben a viszonyrendszerben bármely kérdés, fogalom vagy esemény azonnal és radikálisan kétbites igen-nem választássá egyszerűsödik. Emiatt nem lehet beszélni értelmes érvekkel a rezsicsökkentésről, kül- és belpolitikáról, közoktatásról vagy a szabadságjogokról meg a civilszervezetekről, mert nem vélemény lesz belőle, hanem hazafiság vagy idegenszívűség. Egyre távolodva a liberális mételytől racionalitástól.

És most az alig létező ellenzék meg a balliberális, bolsevista, nyugat által pénzelt sajtó fölfedezi, hogy ebben a rendszerben is vannak megfizethető, korrupt hivatalnokok, és előtalálnak olyan eseteket, amelyekben tényleg magyarul nem tudó ukrán és orosz emberek szereztek állampolgárságot. És riogatnak az ukrán meg a szerb maffia beépülésével.

A minősített hazaárulás esetével állunk szemben, mondja Semjén Zsolt Magyarország miniszterelnök-helyettese, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke. Munkaköre szerint ő a nemzetpolitikáért felelős miniszter.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2014. szeptember 23. 00:51
Mit hülyéskedik ez a Krebsz...?! Ha valóban tud valakit, aki jogtalanul szerzett magyar állampolgárságot, illetve aki ezt árusította, akkor ezt azonnal jelentse a magyar hatóságoknak!
atila68
2014. szeptember 22. 18:58
Mert – tagadhatatlan – értéke van.
balbako_
2014. szeptember 22. 18:56
Ez van. Van korrupció,volt is, lesz is, de gusztustalan és torz az ellenzék állítása. Ők ugyanis az állampolgárság adását ellenzik, nekik nem testvéreik élne határainkon túl, hanem románok, ukránok, szlovákok. Mennyi visszaélés van? 30? 50? 100? 1000? Mint látjuk dolgoznak rajta az arra illetékesek a rendőrség lép. A lényeg szerintem továbbra is meg kell tartani a határokon átívelő testvériséget és annak megerősítését okmányokkal, jelesül az állampolgárság megadásával és szigorúan büntetni a visszaélőket. Ám a gyanút széthinteni, hogy itt nagy tömegben nem becsületes magyar emberekről van szó az gusztustalan, ostoba és hazug állítás aminek árnyéka a tisztességgel és jogosan megszerzett állampolgárokra vetül, őket járatja le. Az ő jogaikat csorbítja, kedvüket szegi attól, hogy éljenek a lehetőséggel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!