A becsületemet nem adom oda senkinek

2014. szeptember 05. 09:39

A valóság az, hogy már több mint két éve albérletben, egy másik lakásban lakom a családommal. A helyreigazítási kérelmet elküldtük a Magyar Hírlapnak, ha nem vonják vissza a hazugságokat, akkor megyünk a bíróságra.

2014. szeptember 05. 09:39
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A zuglói fideszes média által fizetett Magyar Hírlapos újságírók megdolgoznak pénzükért. Ma éppen azt írják, hogy eladtam majd a képviselői költségtérítésből visszabéreltem a lakásomat. (A cikket nem linkelem be, mert nem szeretnék hazugságok terjesztésében közreműködni.) A valóság az, hogy már több mint két éve albérletben, egy másik lakásban lakom a családommal. A helyreigazítási kérelmet elküldtük, ha nem vonják vissza a hazugságokat, akkor megyünk a bíróságra. Én értem, hogy nehéz rajtam fogást találni, mert nem volt 160 millió forintos éves bevételem ügyvédként, nem beszélnek rólam titkos hangfelvételeken zavaros közbeszerzésekkel összefüggésben, nincs méregdrága autóm – konkrétan kerékpárral és tömegközlekedéssel járok. Sőt, tulajdonképpen semmilyen említésre érdemes vagyonom nincs. A becsületemet pedig nem adom oda senkinek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. szeptember 06. 17:28
Ami nincs azt nem lehet odaadni.
SwordFish
2014. szeptember 06. 17:14
Olyan neked nincs. >:-D
Eltünt
2014. szeptember 06. 15:35
Karácsonyi becsületét valaki jól eldugta ,nem találja akárcsak gyf a szakdogiját.
kzs2
2014. szeptember 06. 07:56
Bárcsak ő is helyreigazítaná igaztalan vádjait feltételezéseit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!