Miért fogok érvénytelenül szavazni?

2014. szeptember 30. 13:13

Bokros Lajos programja nem baloldali, és munkássága az elmúlt időszakban sem azt mutatta, hogy az ország és Budapest legnagyobb problémáját kívánja megoldani.

2014. szeptember 30. 13:13
Kalocsai Kinga
Dinamó blog

Nekem nem maradt senki, akire szavazhatok, érvénytelenül kell, hogy szavazzak. Falus visszalépésével jó döntést hozott és most ezzel egy olyan protestszavazat behúzására adta meg a lehetőséget, amellyel egy nagyon fontos dologra tudom és tudják azok felhívni a figyelmet, akik a főpolgármesteri küzdelemben érvénytelenül szavaznak. Arra, hogy van egy hiány, nincs baloldali jelölt, nincs olyan ember és program, aki tényleg az emberek problémáját tartaná szem előtt. Aki valódi megoldásokat nyújtana a hajléktalanság problémájának megoldására, a mélyszegénység felszámolására és arra, hogy vannak olyan alapvető emberi jogok, ami mindenkit megillet: az ingyenes és minőségi egészségügy, és egy olyan megélhetési lehetőség, létbiztonság, amikor nem az a kérdés, hogy a hónap végén van-e mit tenni az asztalra.

Bokros Lajos nekem nem alternatíva, ezért a szavazatom »nem« a főpolgármester jelöltekre, »igen« a változásra, »igen« a baloldali értékekre. Ettől függetlenül elmegyek szavazni, mert fontosnak tartom, hogy az érvénytelennel kinyilvánítsam azt, hogy mire van ma szükség és fontosnak tartom azt, hogy leadjam szavazatomat a kerületi polgármesteri és önkormányzati helyekért, mivel sok helyen még vannak olyan jelöltek, akik képviselik azt, ami számomra fontos és talán kicsiben, helyi szinten elérhetünk valami változást.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
poppy flower
2014. október 01. 14:39
Van ennél egyszerűbb megoldás is. El sem kell menni.
ÁrPi
2014. október 01. 08:41
Én sem vagyok az LMP-s jelölt Csárdi Antal propagandistája, hanem csak úgy hobbiból kutatom az értelmet az Univerzumban...Szóval... Szóval ez a nagy kis liba zöld (értsd : ex-LMP-s ) miért nem "tud" szavazni csakis "NONE of the above" szavazattal? Kérlelhetetlen elutasítás van a szivecskéjében - eszecskéjében a régi pártja, az Összefogás (a "Falus" cimkéjű összefogás is) felbomlása után is intakt LMP irányában??
hátakkor
2014. szeptember 30. 18:35
"Miért fogok érvénytelenül szavazni?" Mert buta vagy! TWÁ eljutott Tarlósig legalább..
kjkj945
2014. szeptember 30. 17:06
Kalocsai Kinga!!! Te hol élsz??? Bokrosssz nagyon sokszor megaszondta, hogy ő nem BALODALI hanem jobb közép!! Akkor hogy lehetne a programja bal??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!