Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Van-e még kétség?

2014. szeptember 08. 15:49

Az Ökotárs és a Demnet elleni akciók után van-e valakinek bármilyen kétsége azt illetően, hogy milyen országban élünk?

2014. szeptember 08. 15:49
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

„Az Ökotárs és a Demnet elleni akciók után van-e valakinek bármilyen kétsége azt illetően, hogy milyen országban élünk? És tud bárki annál fontosabb politikai célt, mint hogy véget vessünk Magyarország putyinizálódásának? Vagy megvárjuk még az első magyar Anna Politkovszkaját is?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oskar
2014. szeptember 09. 13:46
Olyan országban ahol a törvény szigora nem csak a kis embert éri utol. Aki törvénytelenséget követett el az igen is féljen a rendőröktől, hogy házkutatást fognak tartani!!!!
Valodi
2014. szeptember 09. 12:00
"agymosott libsi gyarmaton" - nicsak, ki beszél? Ezt a pályázatot is a fujjjj! ballibsi! Ökotárs Alapítvány "ügyintézte" az átkos 2008-as esztendőben: "A projekt tárgya egy olyan tipizált mini olajüzem létrehozása, ami képes étolaj előállításán kívül egy gazdaság üzemanyag-szükségletének előállítására a gazdaságban megtermelt anyagokból (repce, napraforgó, stb.) is. A pályázat magába foglalja az üzem építészeti-, technológiai-, gépészeti tervezését, kivitelezését, és a működés engedélyezéséhez szükséges jogi feltételek tervezését." A pályázó gazda meg is valósította, a szocik alatt még az öt évre szóló ideiglenes engedélyt is megkapta, egyedüliként az országban. Akkor a Fidesz ígéreteiben bízva azt hittük, hogy százával fognak létesülni ilyenek az országban. Most ilyen igény felvetése esetén a vidékfejlesztési ún. "miniszter" vonyítva menekülne még a kisgazdaságok közeléből is!
székely
2014. szeptember 09. 10:50
Az Ökotárs elkövette azt a hibát, hogy nem a gazemberező gazember CBA-s Lázár testvérek által imádott Civil Összeférhetetlenségi Fórumot támogatta vissza nem térítendő kölcsön nyújtással.
jégecet
2014. szeptember 09. 10:15
Kétségbeesés van, Bennyboy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!