Soros „kétharmada”

2014. szeptember 06. 12:17

A határozatból világosan látszik, hogy nem a Hír TV riportja elfogult a romákkal szemben, hanem a Médiatanács a Hír TV-vel szemben.

2014. szeptember 06. 12:17
Illiberal Ilona
Célpont blog

„100 ezer forintra büntette a Hír TV-t a Médiatanács, mert törvénysértőnek találta az egyik riportunkat, a Borsodi sötét címűt. (...)

Már megszoktuk, hogy a norvég pénzen finanszírozott felforgató szervezetek parancsszavára sokan haptákba vágják magukat: tisztifőorvosok körlevelet írogatnak utasításokat adva, médiatanácsok pedig televíziókat ítélnek el, bírságolnak meg.

Ez még érthető is, ha Soros Györgynek van Magyarországon kétharmada.

De eddig legalábbis úgy tudtuk, nincs. A Médiatanács határozata kirekesztőnek minősíti riportunkat, amelynek összekötő szövegeiben nem is neveztük meg a cigányt mint etnikumot. Bűnügyi tudósításunkban a Borsodban elkövetett bűncselekményeket mutattuk be, és megkérdeztük az ott élők véleményét. (...)

A Médiatanács legalább megnézhetné az adást, mielőtt bírságol.

A határozatból világosan látszik, hogy nem a Hír TV riportja elfogult a romákkal szemben, hanem a Médiatanács a Hír TV-vel szemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2015. február 05. 02:36
Mindig mondtam, hogy a fidesz neoliberális, hiába próbál másnak látszani.
atila68
2014. szeptember 23. 09:08
Az miért diszkriminatív, ha valakit cigánynak neveznek amiért cigány?
Antigoné
2014. szeptember 18. 12:11
Ez az egész cirkusz csak arról szól, hogy a sokat támadott médiahatóság végre meg kellett büntessen egy "holdudvari" médiaszereplőt is az egyensúly kedvéért.
poppy flower
2014. szeptember 15. 00:02
Miért,szerinted ki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!