Legyen Bajnai az Együtt-PM kabalababája

2014. szeptember 03. 20:27

Persze, papíron marad az Együttben egy díszletfunkcióban, de elég egyértelmű, hogy ezzel a politikai karrierét feladta Bajnai. Kár.

2014. szeptember 03. 20:27
Fedor
kötöttségek nélkül...

„Látszik, hogy a miniszterelnökként elért eredményei ellenére, nagyon nem való ő a mai magyar politika dzsumbujába. Mit tud kezdeni az orbánviktorokkal és gyurcsányferencekkel egy olyan ember, aki hajlandó a kompromisszumokra, aki ha úgy ítéli meg, hajlandó feladni az ambícióit egy közös cél érdekében, és aki a politikába való görcsös kapaszkodás helyett inkább a családját választja? 

Persze vérmérséklettől függően, azok, akik bíztak benne, gondolhatják ezt élhetetlenségnek és gyáva megfutamodásnak is, és nem mondhatom, hogy ez az értelmezés nem fordult meg az én fejemben is. Az ország mindenképp vesztett azzal, hogy nem volt mégis egy kicsit tökösebb, becsvágyóbb, és kevésbé csapatjátékos, persze az egészséges mértéken belül. De talán mégis jobb, hogy nem süllyedt le arra a szintre, amire paradox módon szükség lett volna ahhoz, hogy ne maradjon az egész ország azon a szinten. (...)

Viszont ha már egyszer hivatalosan nem akarja otthagyni a pártját, akkor találjunk neki megfelelő szerepet. (...) Legyen hát Bajnai az Együtt-PM kabalababája :-)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2014. szeptember 04. 14:35
Mivel Bajnai a magyar libaipart nem tudta teljesen tönkretenni, most a francia pâté de foie gras libamájipart szemelte ki célul. Jönni fog rövidesen a francia ajánlat: visszaadják az elcsatolt területeinket, ha egyúttal visszavesszük Bajnait. Na az lesz egy dilemma.
Senye Péter
2014. szeptember 04. 13:48
Mint miniszterelnök egy dolgot tudott véghezvinni: kölcsönt felvenni. Igaz viszont, hogy azt akárkinek nem adnak.(Hamisításai miatt Gyurcsánnyal szóba sem álltak.)
drkovax
2014. szeptember 04. 12:55
Ha ezt egy jobbos újságíró/blogger követi el Orbánnal, akkor még három év múlva is azon hörögnek (igen, maga Fedor is), hogy miként is lehetséges így benyalni valakinek ... Szolgalelkű, seggnyaló, cseléd, ... kb. ezek lennének a balosok jelzői a szerzőre. Most is ezt várnám, ha nem maguk lennének a "kettős mérce" ...
Kvasztics Fedor
2014. szeptember 04. 12:44
Bajnai és Falus. Összeillenek, két rakás szerencsétlenség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!