Ennyit az Update táplálkozásról

2014. szeptember 12. 07:59

Norbi felesége ünnepi menüvel várta Agassit: aszalt szilvával töltött, baconbe göngyöl libamáj, főételnek kacsacomb párolt káposztával került az asztalra.

2014. szeptember 12. 07:59
Dániel Péter
Facebook

Norbi felesége ünnepi menüvel várta Agassit: aszalt szilvával töltött, baconbe göngyöl libamáj, főételnek kacsacomb párolt káposztával került az asztalra, míg a desszert somlói galuska volt. Na akkor ennyit az Update táplálkozásról...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. szeptember 12. 11:26
Két Dániel Péter is? Megvette a Mandit?
MZ/X
2014. szeptember 12. 11:22
És az jobb lett volna, Peti, ha Norbi veled kampányol a következő szlogennel: "Lefogyasztom ezt a hájas disznót!"?
vakhangya4
2014. szeptember 12. 10:38
Kíváncsi lennék arra, hogy ki lesz a cég aki bevezeti a tőzsdére a Norbi papírokat? Kíváncsi lennék arra, hogy ez a cég elvégezte-e normálisan a Norbi cég auditját? Kíváncsi lennék arra, hogy ki volt aki azt tanácsolta Norbinak, hogy ezzel a módszerrel úszhatja meg a csődöt?
orion
2014. szeptember 12. 10:36
Én letojom Norbit az ápdétjével együtt, de azt még ez az országos hülye (by Rejtő) is tudhatná, hogy pont azt reklámozza a kajáival, hogy nem kell lemondani az ilyen ételekről, csak a szerinte megfelelő szénhidrátcsökkentett/mentes alapanyagokat kell használni. Egyébként Agassinak pont nem árt egy kis zsír meg szénhidrát sem :D (lehet, hogy dépé ezzel a faramuci kis bejegyzéssel arra szeretné ingerelni Norbit, hogy őt is fogyassza le??? Tiltakozom, szeretem azt a nyomottkörte fejét :D :D :D )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!