Felhívás állampolgári kezdeményezésre

2014. szeptember 24. 09:06

Egyre világosabb, hogy veszélyes eszmeiség ütötte fel a fejét az EU parlamentjében. Már-már a liberálfasizmus jeleit látjuk.

2014. szeptember 24. 09:06
Csizmadia László
Civilosszefogas.hu

Polgártársaim!

Az Európai Parlamentben ismét sokasodnak azok a jelek, amelyek miatt állampolgári kezdeményezésre van szükség.

Az EP liberális frakciója külföldi pénzekkel támogatott magyarországi ellenzéki jogvédőket és bértollnokokat alkalmazva igaztalan támadást készít elő a magyar uniós biztos jelölt, Dr. Navracsics Tibor ellen.

Céljuk politikai indíttatású, így hazánk lejáratását is szolgálja.

Sokadszor támadják alaptörvényünket, holott az magában foglalja a klasszikus liberalizmus alapelveit.

Szemére vetik a volt közigazgatási és igazságügyi miniszternek, hogy részt vállalt az új törvény létrehozásában.

Egyre világosabb, hogy veszélyes eszmeiség ütötte fel a fejét az EU parlamentjében. Már-már a liberálfasizmus jeleit látjuk.

A liberális frakció szerint csak az a jó és követendő, amit ők tesznek. Csak az igaz, amit frakció vezetőjük állít. Az általuk kiválasztott út mindent politikai jellegűnek tekint. Nem tanultak a neoliberalista gazdaság csúfos bukásából. Szétforgácsolt eszmerendszerüket a totális pénzhatalom kiépítésével kívánják megreparálni.

A Kulturális, Oktatási, Ifjúsági és Állampolgársági Bizottság szakmai irányítására Jean-Claude Juncker, pályafutásával igazolható felkészült embert, Dr. Navracsics Tibort jelölte.

Választása körültekintő és megalapozott.

Polgártársaim!

Egyéni levelekben és emailekben hozzuk az EP tudomására, hogy van a liberális frakció álláspontjától eltérő vélemény is. A parlamentnek nincs joga egy kis létszámú politikai oldal nyomására az ügyben egyoldalú, elutasító döntést hozni.

Ezer és ezer emaillel üzenjük meg az EU demokratikus parlamenti közösségének, hogy itt az ideje annak, hogy szakmaiság követelménye megelőzze az önös pártpolitikai érdekeket. A hazájukban vesztes politikát folytató pártok képviselői ne akarjanak uralkodni az igazságos demokráciát képviselő Európai Parlament felett.

Feladatunk, hogy egyenként, más országok neves és látszólag névtelen civiljeit is megnyerve, minél több emaillel jelezzük állásfoglalásunkat. Ajánljuk és védjük meg biztos jelöltünket, mert hiszünk abban, hogy a szakmailag jól képzett, a közösségért tenni akarók helyes irányba kormányozhatják a polgárok közösségét képviselő Uniót.


Felhasználható email címek:

Donald Tusk                             [email protected]

Jean-Claude Juncker             [email protected]

Martin Schulz                          [email protected]


 
Dr. Csizmadia László

A Szellemi Honvédelem Mozgalom tagja

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2014. szeptember 25. 11:03
Helyes, spammoljuk csak szet a levelesladaikat:) Amugy kerdezem, ha mar van allamadossagcsokkento alap, miert nem jar korbe a COF lakasrol lakasra, munkahelyrol munkahelyre, hogy buzditsa az embereket, hogy utaljak egy reszet oda annak, amit nyertek pl a rezsicsokkentessel, adocsokkentessel? Nem kerulne semmibe, egy kis tarsadalmi munkaba csak, es ha a tizmillio emberbol mindenki csak egy ezrest adna, az mar tizmilliard forinttal kevesebb adossag. szerintem jo otlet lenne.
BőröndÖdön
2014. szeptember 25. 08:29
A maradék esze is elment ennek a szerencsétlennek...
1120
2014. szeptember 25. 00:41
Ezek a tetvek (mai "liberálisok") valójában a történelem egyik leggusztustalanabb (mellék)termékének, a jakobinizmusnak a szellemi örökösei! Őket ugyan nem, de az általuk képviselt gondolkodásmódot tűzzel-vassal irtani kell! Különben egész egyszerűen nem leszünk! "Csak" ez a tét...
=nessuno=
2014. szeptember 25. 00:38
Idióta csahos kommunista. Tartanának el téged is inkább a norvégok, meg a CIA, mint hogy rajtunk élősködj közpénzen!! Kehi nem jár felétek? ;) :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!