Falusferi az ellensúly

2014. szeptember 07. 11:14

Lóferkó, ha főpolgi lesz, nem fogja engedni, hogy Orbán beköltözzön a várba. Pontosabban a Miniszterelnöki Hivatal. És mégis hogyan? Vizes vödrökkel áll majd a hivatal dolgozóinak útjába?

2014. szeptember 07. 11:14
Boris Vian
Tutiblog
„Ha a megvalósíthatatlan demagóg ígéreteket kivesszük, illetve a legnyilvánvalóbb baromságokat szkippeljük, legfeljebb csak annyi értelmes rész marad, ami bőven belefér egy nem jeges, hanem másmilyen célzatú vödörbe.

Lóferkó ugyanis a következőket ígéri. (...) Hármas metró felújítása és a négyes metró meghosszabbítása. (Bár az elsőt már elkezdte Tarlós, a második meg akkora demagógia, amibe még egy tapasztalt gárdista is jócskán belepirulna. Ráadásul nem gondolhatjuk komolyan azt, hogy ezt az ügyet egy volt MSZP nyugdíjastagozatos vezetője, majd az SZDSZ utódjaival közösen meg tudja oldani, ugye? A négyes metró említését még pár évig minden baloldalinak inkább hanyagolni illenék…

De Lóferkó megígérte azt is, hogy mindenhol ingyenes wifi lesz. (Kicsit Horvátcsabis ígéretnek tűnhet, ám mivel a Google egyszer meg fogja csinálni, így nem nagy kockázat beleírni a programba.) És végül jó sok népszavazást és átláthatóságot is ígér. Nagy szavak egy kisembertől…

De könnyen kiszúrható egy piciny ellentmondás is a programban. Egyrészről a kormány és Orbán »ellensúlya« kíván lenni a mi jó Lóferkónk, másrészről pedig egy Fejlesztési Központot is fel kíván állítani, amelyben természetesen a kormány is delegálhatna képviselőket. Mert egyedül nem megy… és ezt Lóferkó is tudja!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. szeptember 08. 00:34
Miniszterelnöki valag. :D
Ángyán Páván
2014. szeptember 07. 23:36
Azért megnézném, ahogy lemegy hidba, papucsba, zokniban, lóval a háta mögött. Mondjuk azt el kell onnan tolni gyorsan, nehogy belelógjon... Bár felőlem akár bele is lóghat.
Peter8811
2014. szeptember 07. 18:11
Nyihahaha,
fcsabi
2014. szeptember 07. 17:32
Ez az egész casting, aminek végén kiizzadták ezt a szerencsétlent, jól jellemzi az ellenzék állapotát.Ezért orbánoznak folyton. Hol van azon a fertályon egy hozzá hasonló kvalitású politikus? Lehet itt rugózni, de minek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!