Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Bajnai begorombult – először üzen külföldi cégvezérként

2014. szeptember 10. 13:53

Miért nem szerepeltette Bajnai Gordon a Meridiamtól kapott tiszteletdíjának összegét a vagyonnyilatkozataiban?

2014. szeptember 10. 13:53
Bódis András
Válasz.hu

„Mivel a felügyelőbizottsági tiszteletdíj konkrétan nem szerepel az idén csak rövid ideig képviselősködő Bajnai Gordon parlamenti vagyonnyilatkozataiban, a Válasz.hu az alábbi kérdéssort juttatta el az Együtt sajtóosztályára:

1. Miért nem szerepeltette Bajnai Gordon a Meridiamtól kapott tiszteletdíjának összegét a vagyonnyilatkozataiban?

2. Amennyiben az Ebit Consulting Kft.-be folyt be a tiszteletdíj, ennek mekkora volt a havi összege?

3. Az Ebit Consulting Kft. végzett-e valós tanácsadási tevékenységet, vagy a cég csupán a Meridiamtól érkező felügyelőbizottsági tiszteletdíj fogadására szolgált?

4. Amennyiben Bajnai Gordon tanácsadási tevékenységet is végzett a Meridiamnak, hogyan lehetséges, hogy valaki szerződtetett tanácsadói és felügyelőbizottsági tagi minőségében egyszerre kötődik ugyanazon nemzetközi nagyvállalathoz?

Az Együtt sajtóosztályától az alábbi választ kaptuk:

»Bajnai Gordon külföldön tartózkodik, de onnan is megértéssel figyeli a Heti Válasz újságírójának küzdelmét, hogy az Orbán–Simicska maffiaháborút is elhomályosító leleplezést kreáljon a semmiből. Azonban Bajnai Gordon vagyonnyilatkozata – szemben például Rogán Antalnak, a Fidesz frakcióvezetőjének pénzügyeivel – jogilag és tartalmilag pontosan tükrözte valamennyi jövedelmét. Kérem, hogy a nyilatkozatot egyben, változtatás nélkül közölje. Munkasikereket kívánok!«

A Válasz.hu ezúton köszöni a sajtószabadságot tiszteletben tartó, kimért, tényszerű, transzparens választ!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Attila752
2014. szeptember 11. 14:06
Na most elkaptuk. bajnai, és társai a kormány megbuktatására készülnek? Álmodik a nyomor. Egyetlen próbálkozás, és mehetnek a börtönbe. A gyurcsány bandával együtt! Én is, ahogy a többség ugyanis a kormánnyal vagyok, és nem fogunk hagyni semmilyen lépést a kormány ellen. bajnai pedig vigyázzon magára. Fogalma sincs mire készül. Minden módon meg lesz akadályozva. Ami pedig eddigi ténykedését illeti, azzal annyit ártott az országnak, és a népnek, hogy jobb ha meg se szólal! Ugyanez vonatkozik gyurcsányra, és bandájára is. Bűnösök egytől egyig! Jobb, ha hallgatnak, mert minden szó, amit mondanak felhasználható ellenük a hatóság előtt! Remélem értik!
Eltünt
2014. szeptember 11. 06:20
Bajnai ne vádaskodjon hanem az adott témára válaszoljon,válaszában kikerülte az üggyel kapcsolatos hírt.
Eltünt
2014. szeptember 11. 06:05
Libás ügyével kapcsolatosa jaj de tudott fenyegetőzni ha valaki rá olvasott ,becsületét tisztára mosó bírósági papírokat lobogtatta . Bajnai ott settenkedik állandóan ahol nagy pénzeket leszakíthat de érte nem kell dolgozni. Francia sajtóban meg kéne szellőztetni a dugesz adózatlan juttatását.....Szocik együtt külön meg a fene tudja milyen álnevet felvevő mszpseket az adó terén kell őket átvilágítani.Mindegyiknek felakadna hálón...És ez akart kormányfő lenni .Annyi milliárdjai van meg se tudja számolni ,képes a jövedelmének egy részét eltitkolni pedig nincs rá utalva. Az ország legkapzsibb rétege.
gudmen
2014. szeptember 10. 22:39
mire jo ez a vagyonnyilatkozatosdi...jobber elöszedi a balt..libsi a jobbost..közben mindenki tudja, hogy teljesen komolytalan az egész.. szedje elö bajnai is..veres jani..koka jani..de rogán is..meg lázár is.. aztán ha nem passzolnak a számok hüvösre az összes haramiával.. jaaah..csak ez utopia.. köszi posztkomcsi rendszerváltok..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!