Nem vicc

2014. szeptember 11. 17:00

Mennyivel jobb húzás lett volna az alapjogi biztosi poszt. Képzeljük csak el, hogy a Juncker-bizottság ezzel öt évre elegendő borsot törhetett volna a magyar kormány orra alá.

2014. szeptember 11. 17:00
A szerk.
NOL

„Jean-Claude Junckernek sajnos nincs humorérzéke. Ha lenne, akkor nem az oktatási-kulturális tárca élére kérte volna fel Navracsics Tibort, hanem alapjogi biztosnak. Emlékeznek ugye, a területet a magyarfaló Viviane Reding irányította eddig. Budapestről senki sem panaszkodhatott volna, hogy ez pimf dolog, amely leértékeli a magyar politikát. Az ellenzéki sajtó sem fanyalgott volna, hogy ez a lehető legjelentéktelenebb portfólió, hiszen az oktatás köztudottan nemzeti hatáskör – hogy mennyire, arról a magyarok elég sokat tudnának mesélni.

Mennyivel jobb húzás lett volna az alapjogi biztosi poszt. Képzeljük csak el, hogy a Juncker-bizottság ezzel öt évre elegendő borsot törhetett volna a magyar kormány orra alá. Uniós biztosként éppen Navracsicsnak – Viviane Reding és Neelie Kroes egykori ádáz ellenfelének – jutott volna a feladat, hogy emlékeztesse itthoni elvtársait arra: Európában jogok és kötelességek is vannak, nem csak egy irdatlan pénzcsap.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyurmandia73
2014. szeptember 11. 18:54
Hogy kínlódnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!