Sebaj, Tóbiás

2014. augusztus 01. 15:36

Valóban milyen morális alapon látunk abban problémát, hogy miközben Tóbiás József Érden lakott, az utazási költségtérítést az egy sóhajtásnyival messzebb lévő Nyíregyházára számlázta?

2014. augusztus 01. 15:36
Máté T. Gyula
Magyar Hírlap

„Pártjuk azt állítja, minden a törvény betűje szerint történt, miért vonnánk hát ezt kétségbe? Hiszen a mostani kongresszuson megint megígérték: mostantól aztán tényleg tisztábbak a patyolatnál.

Persze régen is azok voltak, csak hát nyilván akkor éppen más volt a mosodás… Mert egyébként valóban milyen morális alapon látunk abban problémát, hogy miközben Tóbiás József Érden lakott, az utazási költségtérítést az egy sóhajtásnyival messzebb lévő Nyíregyházára számlázta? De most tényleg, mi az a pár kilométer úriemberek és adóforintokból élő szocialista képviselők között? Hiszen ő sem emlékszik rá, mennyi volt az annyi, akkor pedig nyilván potomnyi, zsebpénznyi összegről van szó. Jobb helyeken egy kétgyémántos Rolexet sem kapna az egész éves pénzért, nemhogy a havi pár százezerért… Meg micsoda erkölcscsőszködés az már, hogy felvetjük, a »kisemberek pártja« képviselőjének nem jelent semmit ennyi pénz még a házi leltárban sem? Igazi »baloldaliként« akkor kormányon vagy a közelében miképp emlékezhetne milliárdokra egy becsületes szocialista?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2014. augusztus 03. 04:45
Szocik, ti is tudjátok, hogy amit Tóbi művelt az nem törvényes,de nektek mindig, mindenben hazugsággal kell reagálni, na ezért vagytok hiteltelenek a választók zömének a szemében.
A helység galagonya
2014. augusztus 02. 10:01
Az egész magyar kormány - élén a miniszterelnökkel - korrupt. Mi ebben a meglepő?
Gjallarhornet
2014. augusztus 01. 22:52
Nagyon ideje lenne már megváltoztatni a szabályozást, hogy ez ne fordulhasson elő!
gudmen
2014. augusztus 01. 20:33
lenyult a köz pénzéböl 10 milliot, gyurcsány több tiz milliárdot...mészáros lörinc eddig 7-8-at, simicska 100-nál tart..lázár se nagyon akar lemaradni..ebben közösek és még sok minden másban..balga népet meg hergelik közben a barom ideologiákkal..keresztény, liberál..és társai.. miközben elég lenne annyi egy ország müködéséhez, mindegy miben hisz vagy kiben nem..csak végre ne lopnának..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!