A magán- és közügy mezsgyéjén imbolygó valaminek a kapcsán...

2014. augusztus 15. 15:10

Nem haragszom stb., ám az semmiképp sem tetszik, ha valaki lerabolja mások életidejét, -energiáját és -kedvét.

2014. augusztus 15. 15:10
Kukorelly Endre
Litera

„A médiában terjedő sok mindennel ellentétben: nem volt »kocsma« (egy kerthelyiségben tartott Parnasszus-rendezvény után beszélgettem a barátaimmal), sem italozás (2 deci szamorodni felénél tartottam), szóváltás sem (átszóltam egy általam ismeretlen, üvöltöző fiatalembernek, hogy hamisan énekel: amiben az »atyain« és »pedagógiain« túl, kétségtelenül benne volt a Tokaji Írótábor egyik kurátorának felelőssége a botrányok elkerülésében), valamint, hogy az illető fiatalember nem le-, hanem megütötte az arcom. Ököllel, oldalról-hátulról, teljes erőből, teljesen váratlanul.

Ahogy szokták mondani, a többi stimmel. Nem haragszom stb., ám az semmiképp sem tetszik, ha valaki lerabolja mások életidejét, -energiáját és -kedvét. Ha saját életvezetése tekintetében, minden ok nélkül, bárkinek bármiről le kell mondania mások kénye-kedve miatt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
betamás89
2014. augusztus 16. 10:08
Erről eszembe jut a pöcsös eset H. Bertalannal. Utána az udvarhelyi fotós kapott olyan üzeneteket, hogy látszik, hogy nem csiki, mert akkkor azt mondta volna a királyi sajtósnak, hogy "tekenyőt a beleidnek hoztál-e, teee ?"
Ángyán Páván
2014. augusztus 15. 23:57
Ha Magyarországon magyar népdalt énekelsz, beugatnak a lomposok. http://www.fono.hu/dalra-vonora-fel-kedves-barataim-daloskonyv-sebestyen-marta-ajanljasaval
Ángyán Páván
2014. augusztus 15. 22:28
Ernest Hemingway irodalmi Nobel-díjas regényíró, novellista, újságíró, az elveszett nemzedék jeles tagja. Mindezek mellett amatőr ökölvívó, Afrika szavannáin vadászva pár menetet öklözve. http://m.cdn.blog.hu/to/totaldamage/image/hemingway.png Őt úgyis csipik a bolsik.
cutcopy
2014. augusztus 15. 21:00
Nem igaz, agresszívan belecsapta az orrát a Csender öklébe..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!