Kirekesztő az emberi jogi csőcselék

2014. augusztus 23. 14:26

Liberalizmus egyenlő korrupció.

2014. augusztus 23. 14:26
Kovács G. Tibor
Gondola

„Fiatalokat fertőzött meg a liberalizmus szifilisze.

Ezt folytatja a tengerentúli csürhe most. »Az euroatlantizmus vagy a nemzeti érzésű emberek oldalán áll?« – ezt kell eldöntenie a demokratikusan megválasztott kormánynak az emberi jogi csőcselék szerint.

Durva kirekesztést fogalmaztak meg.

Éppen úgy, ahogyan a kommunisták tették. Aki nem kommunista, az másodrendű ember – ezt sugallta a sztálinista-maoista propagandaközpont. Annak fejlődnie kell, hogy felnőjön a kommunistákhoz.

Ez már ideológiai rasszizmus volt.

A liberalizmus az ideológia rasszisták mai rögeszméje, gyűlöletpropagandája, szellemi kényszerzubbonya. Még akkor is, ha a neo- szépítéssel ellátják. A neo- ebben az értelemben retró.

A pártállam diktatúráját erőltetnék vissza az emberekre.

Talán még annál is régebbre nyúlnak vissza: liberális törzs, liberális horda terjesztené ki rémuralmát az egészséges társadalmakra. Kötelezővé tennék legfőbb jellemzőjüket: a korrupciót.

Liberalizmus egyenlő korrupció.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toportyántiszteletes
2014. augusztus 24. 08:31
Aksiproblémái lehetnek ennek a szegény keresztény nemzeti polgárnak.Igaza volt a csuti orálmuzsiknak a jobboldalon sok a hülye érdemes ott szerencsét próbálnia a szadesz árnyékában neki semmi esélye,se esze se tudása nem elégséges.
=nessuno=
2014. augusztus 24. 02:02
Semmi köze a liberalizmusnak a korrupcióhoz. Nincs összefüggés. Sajnos a keresztény-konzervatívok sem erkölcsösebbek.
Mich
2014. augusztus 24. 01:49
Liberalizmus = Szabadrablás A liberálisok szerint e (a Szabadrablás) nélkül elképzelhetetlen a demokrácia...
gross
2014. augusztus 24. 00:15
Nem tudok rájönni már hosszabb ideje, hogy a szerző ilyenkor csak nagyon-nagyon részeg, vagy ez valami Sándor György nyomdokait követő kifinomult poszmodern irónia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!