Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Korszemek IV. rész

2014. augusztus 26. 15:08

Tántorgó lábak, tág, korgó gyomor, nyomorgó homeless. Kör, út, görbe. Borjú girosz elvitelre. Csípős csöpög, csalamádé csordul, felhas mordul. A fél kerület koldul.

2014. augusztus 26. 15:08
Kollár Dániel
Jobbklikk

„Kurva jó, kurva yolo. Kedd két óra, két körte húzóra. Kézben kirágott alma, közte kukacok helyett appok. Programok. Kárpátia no go, Akkezdet kusza, talán maybe. Kata ott, akkor attend. Közös RSVP, plátói edgesülés. Dátum karika, következő körte ki. Lazaság van, de ledob a Wi-Fi. Vajon ki lehet, ki a környéken inkorrekt kontentet tol netre? Torzulhat a torrent pornótól, mint Torrente. A tonik átmos. Terézváros. Kedd fél három, kender kéne, eltökélten. Esélytelen, talán este, esetleg. Átellenben csodaváró csellengők, csendháborító csengőhangokkal. Cseh söröző, súlyos cehh, Hrabal szelleme. A szemét közben kinyom. Kender off, keserv on. Ormótlan keverés, körte, sör, sör, körte. Körözés a sötétségbe. Fénylő vigadó, folklór zenegép, fetrengő kánon. Kedd három, K.O. a láthatáron. Tántorgó lábak, tág, korgó gyomor, nyomorgó homeless. Kör, út, görbe. Borjú girosz elvitelre. Csípős csöpög, csalamádé csordul, felhas mordul. A fél kerület koldul. Felrázó szellő, lelombozó szex shop. K.O. Kár volt már a negyedik körte, ahogy a hetedik is. Heten, mint a főbűnök, a levükben forró felesek. Hónap eleje, kölcsön fedezet, tükör elől fedezék. Kedd fél négy, józanodó sóhaj, józan óhaj. Táskás szemek, tompa tekintet, tömör toxicitás. Elvert gyönyör, előugró örömlány. Színes vakolat, műköröm tapintat. Semmit sem takargat, elébe megy, rákérdez »Akarsz-e?« Rákérdezel. Hétezer. Karma sutra. Kurva élet. Kurva yolo.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2014. augusztus 27. 08:46
Mijafene ez? Díjnyertes magyar film forgatókönyve?
Ezért regisztráltam
2014. augusztus 26. 23:13
Jó, jó, de azért az "Andaxin kora" még jobb...
C.Dömötör
2014. augusztus 26. 16:32
Déjà-vu. Ez volt az első gondolatom. Mennyi hasonlót olvastam a hetvenes években, Corso, Ginsberg, Ferlinghetti, stb. Egy akkori antológiába be is férhetett volna. Úgy különben? Ugyanezt egy jó kedvű, kiegyensúlyozott valaki, valószínűleg egészen másképpen látja.
Legális, jövedéki term. marihuánát!
2014. augusztus 26. 15:44
ez a mű jaj de szar sehol benne kutyaszar se levizelt járda a kender azért is jobb, mert attól nem vizelik tele a kapualjakat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!