Betegyük?

2014. augusztus 11. 18:09

– Főnök, meghalt a Bajor Imre. – Kicsoda? – A Bajor, tudja, a színész. Betegyük? – Fideszes volt?

2014. augusztus 11. 18:09
Juhász Katalin
Új Szó

„Jesszusom, inkább ne mondtak volna semmit! Mielőtt még elgondolkodnánk azon, hogy miért fért be a híradóba mondjuk Zámbó Jimmy halálhíre, illetve majd a szintén nem Kossuth-díjas Mick Jagger, Robert De Niro vagy Ferenc pápa vajon be fog-e férni, amúgy Heti Hetes-módra, bajorosan-gálvölgyisen »játszszuk el« a párbeszédet az m1-es hírszerkesztő és főnöke között.

– Főnök, meghalt a Bajor Imre.

– Kicsoda?

– A Bajor, tudja, a színész. Betegyük?

– Fideszes volt?

– Nem.

– Akkor mit kérdezel hülyeségeket?

– És mit mondunk, ha megkérdezi a mocskos balliberális média, hogy miért maradt ki?

– Mittomén, mondjuk mert nincs Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje.

– Főnök, de az van neki.

– Akkor Kossuth-díja, vazze, valamit majd kitalálunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2014. november 12. 13:03
Halkan megkerdezem: ha a "sajat" oldal halottjat nem restellenek ilyen gusztustalan modon politikai bulvartemava alacsonyitani, mire lehetnek kepesek az ellenoldallal? na ezert nem kerunk beloletek.
kamasuka
2014. szeptember 24. 11:50
TALÁLAT. Süllyed! :D
kamasuka
2014. szeptember 24. 11:50
Az M1 FŐ híradójából a hírek szerint kimaradt. A Kossuth elsőként hozta le, a Dunán bemondták, az M1en másnap reggel megemlítették, és még egy összefoglalót is adtak róla.
gatyakorc
2014. augusztus 21. 11:32
Nem ez a gond (valóban nem egy színész-géniusz volt, persze, sőt). Az a szánalmas, hogy egyébként nemhogy ismertebb színészek halálhírét, de a köztévé mindenféle elhunyt egykori fontosabb dolgozójáét is bemondják. Bajor az MTV jó pár saját gyártású műsorában szerepelt, hogy mást ne is mondjak: Szomszédok. (Amire sok mindent el lehet mondani, de jelenleg is az m3 egyik fő nézővonzója, nemtom hanyadszorra leadva.) Senki nem amiatt aggódik, hogy így a halálhír nem jut el a jónéphez, egyszerűen csak bunkóság volt a köztévé részéről, hogy nem fért be két mondat abba a tyúkszaros esti híradóba egy emberről, akinek a színészi munkájával az MTV még most is pénzt keres. És utána az ostoba "nem volt Kossuth-díja" dumával magyarázkodnak...Mondom ezt úgy, hogy Bajor színészi kvalitásaitól sosem voltam seggreülve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!