Kard által vész, ki kardot ragad

2014. augusztus 13. 13:26

Emlékeznek még Patai Józsikára? Ki ne emlékezne! Ő volt az a 15 éves cigány fiú, akit 2005-ben „egy szóváltást követően” a 21-es buszon keresztülszúrtak egy szamurájkarddal.

2014. augusztus 13. 13:26
Havas Jon
Jobbegyenes

Hét évet kellett várnunk, hogy P. József újra hírt adjon magáról. Mint kiderült, sok honfitársunkhoz hasonlóan a jobb élet reményében ő is az Egyesült Királyság felé vette az irányt, de mosogatás helyett ő sokkal extravagánsabb elfoglaltságot talált magának. A brit rendőrség most szamurájkard birtoklásáért keresi, és mivel a fotója szerepel a Bolton News heti »Most Wanted« listáján, feltételezzük, hogy nem hagyományőrzési célból forgatta azt.

A helyzet egyértelmű: a szegény, kirekesztett Józsika nem tudta feldolgozni a rasszista támadást, ezért roma szamurájjá képezte magát és kardot ragadott, hogy bosszút álljon mindazokon, akik felelősek a társadalmi szegregációért. Esténként a Queen’s Parkban rejtőzik, és a semmiből lecsap a gyűlölet fehér fűzős, kapucnis apostolaira.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jancsipapa
2014. augusztus 13. 19:34
Úgy látszik Józsika akkor ennyire megszerette a szamurájkardot.(Egyébként nem kellett hét évet várni,hogy a "kisfiú" hírt adjon magáról .Itthon már lehúzott egy év hat hónapot ,mert a pesti éjszakában viperával majdnem agyonvertek valakit, ő és egy másik "fiatal"...
Ouroboros
2014. augusztus 13. 16:14
Ez miez? Nem lehetne helyette egy válogatás Gokiburi legszebb hozzászólásaiból?
gregoripehh
2014. augusztus 13. 15:15
És nem ez az állat volt TGM védence? Már megint TGM? Most kérhet az angoloktól is bocsánatot.
kjkj945
2014. augusztus 13. 15:11
""Kard által vész, ki kardot ragad"" Mi ez?? Lefejezték?? Ja .. ..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!