Kampány, messziről

2014. augusztus 25. 12:17

Hiába öklendezte vissza a közönség egymás után négyszer ezt az élvezhetetlen terméket, újra ugyanazt próbálják lenyomni a torkán.

2014. augusztus 25. 12:17
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszabadság

„Az önkormányzati választási kampány előjátékának az az olvasata, hogy a 2010 óta sorozatban érkező négy választási vereség üzenetét még mindig nem érti, vagy (ami sokkal rosszabb) teljesen félreérti az ellenzék.

Most fognak ötödször starthoz állni azzal a koncepcióval, hogy »a gaz Orbánnál még mi is jobbak vagyunk«, és hiába öklendezte vissza a közönség egymás után négyszer ezt az élvezhetetlen terméket, újra ugyanazt próbálják lenyomni a torkán. Ha tényleg csak ennyi kellene a győzelemhez, akkor bőven beleférne a sok-sok személyi huzavona és a szép szavak mögül rendre kikandikáló egyéni érdek.

Csakhogy itt választói szemszögből nem arról van szó, hogy – mondjuk – Horváth Csaba elég jó arc-e Tarlóshoz képest. Hanem sokkal inkább arról, hogy az egyik oldalon van egy csapat, amelyik (az erős médiahátszélnek köszönhetően is) látszólag képes az ügyeket kézben, a romlás tempóját kordában, a kisember számára is meglátható korrupciót pedig féken tartani, a másik oldalon viszont – néhány héttel a szavazás előtt – nincs.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. augusztus 25. 19:51
Falus reloaded: http://goo.gl/7SDR2f
atila68
2014. augusztus 25. 19:48
Az ellenzék jelöltje: http://youtu.be/m928bRI9OrQ
atila68
2014. augusztus 25. 19:39
Átállt volna a sötét oldalra?
orion
2014. augusztus 25. 15:44
Háááá' minek ballib koncepció, épp szépen megszavazták a 3. metró felújítását mind-az a két nem csak mutatóba kellett. Most már ez is kiesett a kamányolandó tervekből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!