„Vallom, hogy a borász akkor hiteles igazán, ha otthonosan mozog a fehér-, a vörös-, a rozébor és a pezsgő készítésében is. Magam a Vylyánnál két vörösboros szüretben is részt vettem, Ipacs Szabó István szárnyai alatt. Végül erős honvágyam támadt Tokaj-hegyalja után. Ekkoriban szólt egy barátom, hogy borászt keresnek a Holdvölgynél. Idén pedig már a második szüretemnél tartok, és nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy folytathatom amit, Berecz Stephanie elkezdett. A Holdvölgy huszonöt hektáron gazdálkodik Mádon. Területeink a Holdvölgy, az Úrágya, a Nyúlászó, a Király, a Kakasok, a Betsek és a Dorgó dűlőkben fekszenek. Csúcstechnológia áll a rendelkezésemre a szőlőfeldolgozástól a palackozásig és Tokaj-hegyalja egyik legjobb szőlésze Hornyák László a kollégám. Az ő tökéletes munkájára is szükség van, ugyanis tudom, hogy a bor minősége nyolcvan százalékban a szőlőben dől el. A pincerendszerünk pedig ideális klímát nyújt boraink érleléséhez.
Érdekes volt az egyetem után Budapesten borszaküzletben dolgozni, és közvetlenül az emberektől megtudni a borral kapcsolatos kívánságaikat. Egyébként is szívesen ismerkedem, és komolyan érdekel, hogy mit gondolnak a Holdvölgy borokról. Öröm, ha egy csevegős, zsibongós borkóstolón az asztalunk előtt hirtelen csend lesz, mert annyira magukba mélyednek az emberek a kóstolt bortól.
Lelkesen horgászom és nyulakat tenyésztek, mert ki kell tudni kapcsolni hiába a munkám a hobbim. Az aranyos nyuszi tekintetekért pedig kárpótol egy Toszkán nyúlragu. A furmint egyébként nem csak nyúlraguhoz, de nyúlpaprikáshoz is pompásan illeszkedhet. Nagyanyámtól tanultam főzni. Látta, hogy érdekel és tizenöt évesen egy gulyás vagy halászlé elkészítése már nem okozott gondot számomra.”