Kitüntetési összeférhetetlenség

2014. augusztus 21. 08:43

A kitüntetésben a Magyarországot végromlásba lökő, egyúttal Auschwitzban Kertész hatmillió társát legyilkoló náci Németország több meghatározó vezetője részesült: Göring, Ribbentrop...

2014. augusztus 21. 08:43
Fekete György
NOL

Történelmi okok következtében is etikátlan Orbán Viktor kabinetjének döntése. A kitüntetésben a Magyarországot végromlásba lökő, egyúttal Auschwitzban Kertész hatmillió társát legyilkoló náci Németország több meghatározó vezetője részesült: Göring, Ribbentrop... Arról se tudni, hogy az urakat – akiket egyébként a nürnbergi nemzetközi törvényszék ítéletével utóbb háborús bűnösként kivégeztek – megfosztották volna a szóban forgó »nemes fityegőtől«.

Ráadásul, ez is idetartozó szempont, Kertész Imre Auschwitzról szólva alkotott egyetemest.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pkarcsi
2014. augusztus 21. 16:54
Ki ez az aljadék vörösszemét?A jó anyja most szomorú,hogy ilyen moslék ivadékot ellett.
Box Hill
2014. augusztus 21. 14:46
Szerzőnk írja:"Auschwitzban Kertész hatmillió társát legyilkoló náci Németország" Eddig az auschwitzi halálos áldozatok száma 510,000-től 9 millióig terjedt. Az első szám 2002-es közlés Fritjof Meyertől, a második egy 1955-ös dokumentumfilmből való, amelynek történész szakértői Henri Michel és Olga Wormser-Migot voltak. Történelmileg a szám csökkenő tendenciát mutatott. 6 millióról utoljára Nyiszli Miklós könyvének előszavában Krémer Tibor írt 1951-ben.
citizen queen
2014. augusztus 21. 10:55
Érdekes, hogy a Szent István-rend más kitüntetettjeiről nem esik szó ebben a gusztustalanul tendenciózus irományban, például Arany Jánosról, Eötvös Józsefről, Andrássy Gyuláról, Tisza Istvánról, vagy Teleki Pálról, akik közé kerülni nem szégyen, sőt.
Alarik
2014. augusztus 21. 10:34
Ennek a szarházi Feketének az agyában már csak a gyűlölet fityeg, minden más elmenekült onnan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!