Matolcsy szelfije

2014. augusztus 12. 18:24

Ezzel együtt, gondolom az ön lelkiismerete is háborog, talán nehezebben is alszik az elmúlt napokban, mert tényleg egy kicsit furcsa ez a közpénzügyi kastély.

2014. augusztus 12. 18:24
Dési János
Dési János
Népszava

„Kedves Matolcsy György úr!

Mint a társadalomért felelősséget vállaló, a közpénzekkel megbízhatóan gazdálkodó, közszereplőként a személyes példamutatást minden bizonnyal fontosnak tartó politikushoz fordulok önhöz. Az elmúlt napokban a Magyar Nemzeti Bankot és így önt is sokan kritizálták, vagy éppen gúnyolták, amiért egy kastélyt vásárolt Tiszaroffon, üdülő céljából. Valóban, manapság nem mindenki olyan szerencsés, hogy munkahelye még kastélyt is vegyen dolgozóinak. (...) Ezzel együtt, gondolom az ön lelkiismerete is háborog, talán nehezebben is alszik az elmúlt napokban, mert tényleg egy kicsit furcsa ez a közpénzügyi kastély.

Azt javaslom, mutassa meg, mennyire fontos önnek a társadalmi felelősségvállalás, és hívja meg a kastélyba azokat a szegény miskolciakat, akiket éppen most telepítenek ki eddigi otthonukból. Rájuk férne a pihenés. (...)

Várom a gyerekek és az ön közös képeslapját, vagy szelfijét Tiszaroffról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. augusztus 13. 09:36
Kedves Dési János! Gondolom az ön lelkiismerete is háborog, talán nehezebben is alszik az elmúlt napokban, mert tényleg egy kicsit furcsa ez a Népszava.
Jason Bourne
2014. augusztus 13. 08:13
Mér' nem lélegeztetőgépekre költötték a kastély árát?!
Mich
2014. augusztus 13. 00:58
A Népszava nézzen a tükörbe...!
kispufi
2014. augusztus 12. 23:36
pedig ebből a pénzből hány népszava-előfizetésre futotta volna...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!