Nagy különbség!

2014. augusztus 15. 09:02

Rablóbandának nevezte az Orbán-kormányt a német WDR rádió. Szijjártó Petinek üzenem, még mielőtt megint elkezdené a sértett, hazug vinnyogást, hogy NEM A MAGYAR EMBEREKET, NEM A MAGYAR NÉPET.

2014. augusztus 15. 09:02
Dániel Péter
Facebook

Rablóbandának nevezte az Orbán-kormányt a német WDR rádió. Szijjártó Petinek üzenem, még mielőtt megint elkezdené a sértett, hazug vinnyogást, hogy NEM A MAGYAR EMBEREKET, NEM A MAGYAR NÉPET. Csak és kizárólag a kormányt. Nagy különbség!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. augusztus 15. 16:41
Ez két évvel ezelőtti médiagecihányás. http://www.stop.hu/m/velemeny/akkor-most-ki-a-komcsi/1091597/
Ángyán Páván
2014. augusztus 15. 16:38
Ideje a médiagecik pöcsére lépni. Mit képzelnek ezek a büdös nácik?
kjkj945
2014. augusztus 15. 15:51
"nagy különbség" Fel van írva a zsinagóga falára: Levett kalappal a templomban lenni bűn. Másnak a feleségét elcsábítani bűn. Megszólal Kohn: Kipróbáltam mindkettőt Mecsoda különbség!
Panzergeneral
2014. augusztus 15. 15:21
Valahol sajnálatra méltók (na nem nagyon, csak egy picit) ezek a Dániel-féle agyhalottak. Cionisták, de keményen, védik a zsidók jogait és közben annak az USA-nak szurkolnak, mely segítségével az ukrajnai Jobb Szektor egy cseppet sem zsidóvédő intézkedéseket hoz. De hát így van ez náluk: még a saját fajtájukat sem tisztelik, csak a seggnyalás az egyetlen erényük. Tudom, persze erre a legendás "székelyparaszt" jelző lesz a válasz az önmagát zsidónak képzelő Dánieltől (mert gyanítom, hogy a brezsnyevi korban harcos anticionista let volna), de mit tehetne szegény, ha egyébb érve nincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!