Juhász Péter történeteiről

2014. augusztus 06. 16:09

Az Együtt PM társelnökének egyetlen célja a rombolás.

2014. augusztus 06. 16:09
Belváros-Lipótváros Önkormányzata

Juhász Péter történetei pont annyit érnek, mint aki terjeszti őket. Juhász polgármester akar lenni, de olyan embert még nem választottak meg polgármesternek, akit kétszer ítéltek el jogerősen droggal való visszaélés miatt, ezért próbál másokat is gyanúba keverni. Az Együtt PM társelnökének egyetlen célja a rombolás, hogy tönkretegye mindazt, amit Belváros-Lipótvárosban a lakókkal közösen felépítettünk.
Szentgyörgyvölgyi Péter lakásának értékbecslését igazságügyi értékbecslő végezte. Több, mint 2000 egyszerű önkormányzati bérlő esetén pont ugyanígy járt el Belváros-Lipótváros Önkormányzata, ennyien vehették meg hasonló árakon a lakásaikat. Köztük baloldali önkormányzati képviselők, például Pásztor Tibor, aki 50%-os kedvezménnyel, 7.246.750 forintért vagy Kovács Alex, aki szintén ekkora kedvezménnyel 10.364.800 forintért vásárolta meg belvárosi lakását. Javasoljuk Juhász Péternek, jelentse fel ebben az esetben saját szövetségeseit, az MSZP képviselőit is.
 
Belváros-Lipótváros Önkormányzata

(Közlemény)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vakhangya4
2014. augusztus 06. 17:57
Rogán Tóni azt ígérte,hogy a képviselő választás után elszámol a vagyonával. A mai napig nem tette meg.
pkarcsi
2014. augusztus 06. 17:18
Kendermagos -buzilobbistától nem várható normális emberi viselkedés,tevékenység.Alig művelt szellemi rövidnadrágos,igazi baloldali,pislogó libás gordonkához éppen illik,egy alja szinten vannak.
hátakkor
2014. augusztus 06. 16:45
Önkormányzati lakást mindig mindenütt olcsóbban adnak el. Juhásznak ez nem jött be..
talán
2014. augusztus 06. 16:21
Juhász Péter törtetéseiről meg van a véleményem. De a Lipótváros Önkormányzatának lakásügyeiről főleg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!