MSZP: Megújulás vagy eljelentéktelenedés?

2014. július 21. 11:01

Láthatóan az MSZP-nek fogalma sincs arról, hogy merre kellene elindulni.

2014. július 21. 11:01
Veisz Márton
OXOX

„Olvasom itt Tóbiás beszédét és bár tudom, hogy ez MSZP-s beszéd, de ezt mondhatta volna akárki: Mesterházy, Lendvai vagy bármelyik szárszói résztvevő. Hiába az új elnök nem hiszem, hogy hosszú életű lesz, ha nem válik valamiért egy új egyéniséggé. Méghozzá vonzó egyéniséggé. Mert a probléma nem elsősorban a személyekkel van/volt, hanem a mögötte lévő filozófiával. Láthatóan az MSZP-nek fogalma sincs arról, hogy merre kellene elindulni, ezért két eszközhöz nyúlnak. Egyfelől puffogtatnak közhelyeket, hogy a mozgalomépítésre kell koncentrálni. WTF!? Nem a századelső munkásmozgalmak idején élünk, s egyébként sem érdekel senkit, ha nincs mondanivalótok. Másfelől meg bíznak a rutinban, hogy majd a bal-jobb inga egyszer csak feléjük billen.

Az MSZP-ben tisztára olyanok, mint a Lannisterek. Ülnek Királyvárban a babérjaikon romokon és egymás ellen konspirálnak, miközben Északról jönnek a Mások, hogy mindenkit lemészároljanak, másrészt meg jön Daeneris kib***ott sárkányokkal!!!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazze
2014. július 22. 08:55
Eljelentéktelenedés. Lapozzunk.
hátakkor
2014. július 22. 07:07
Az mszp léte okafogyott.van még 29 parlamenti helyük jó lenne még pár helyhatósági.ennyi
fcsabi
2014. július 21. 18:42
Pontosan úgy fog járni az MSZP, ahogy járt az MDF, FKGP, SZDSZ. A fiatalok erre az ideológiára már régen nem vevők, Kádár népe nagy része már kihalt, vagy a 13.havi nyugdíj elvétele miatt megutálta az elvtársakat. Valószínüsithető, hogy a JOBBIK lesz a FIDESZ váltópártja. Lengyeleknél is két jobboldali párt váltogatja egymást a hatalomban.
hocica
2014. július 21. 17:49
Az Mszp-t elérte a megérdemelt sorsa. Legyen az örök tanulság, minden hazaellenesnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!