Hogy maradjak mindig jó ember

2014. július 20. 10:16

Sokan azt gondolják, hogy Felcsúton és környékén minden fejlődik, az emberek jobban élnek, de ez nem igaz. Itt is tetten érhető az elszegényedés, ráadásul még rettegésben is élnek az emberek.

2014. július 20. 10:16
Váradi András
Magyar Narancs

magyarnarancs.hu: Néhány hete ön még Váradi András, a göböljárási juhász volt, de ma már Alcsútdoboz Együtt–PM-es polgármesterjelöltje is. Mikor jött el az a pillanat, amikor úgy gondolta, hogy ily módon is szembeszáll a Fidesszel és annak helyi embereivel?

VA: A saját példámon látható, hogy Orbán Viktornak és a helyi strómanjainak itt semmi és senki nem számít, bárkit odébb állítanak, aki nekik nem tetszik. Ehhez ma már nem is kell, hogy valaki nyíltan ellenzéki legyen, elég egy rossz mondat, vagy az, hogy valamiről elmondja a neki nem tetsző véleményét. Akár családokat is képesek tönkretenni néhány száz hektár földért, a hatalomvágy teljesen megbolondította őket. Engem már megsarcoltak, sokkal többet nem is tudnának elvenni tőlem, én már ezt szóvá tettem, így továbbmegyek ezen az úton, és próbálom az emberek elé tárni, hogy Felcsúton és környékén hogyan is működik az a maffiakormányzás, ami nagyban is jellemző, de az emberek nem érzik annyira a bőrükön. Sokan azt gondolják, hogy Felcsúton és környékén minden fejlődik, az emberek jobban élnek, de ez nem igaz. Itt is tetten érhető az elszegényedés, ráadásul még rettegésben is élnek az emberek, hiszen szinte mindenki függ Orbán emberétől, Mészáros Lőrinctől. Az itteni szegényekkel senki nem foglalkozik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2014. július 20. 20:47
Lok'tar!
Jancsipapa
2014. július 20. 13:48
-" Az itteni szegényekkel senki nem foglalkozik.”-Szerintem előbb-utóbb fogják a cókmókjukat és elmennek a MOTIM-ba dolgozni .És élnek ,mit Marci Hevesen,még az emlékeikből is kitörlik a rossz emlékű Felcsútot...
luji
2014. július 20. 13:28
Ebből sem lesz polgármester.:)
atila68
2014. július 20. 12:41
Segítek; erkölcs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!